دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت

نماینده مردم اردبیل در مجلس، گفت: طرح ساماندهی کارکنان دولت بدون هیچ تعللی و در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صدیف بدری خطاب به دولت، هیات رئیسه مجلس، رئیس و اعضای کمیسیون تلفیق برنامه هفتم و اجتماعی مجلس، گفت: با کمک به نهایی شدن طرح ساماندهی کارکنان دولت و همچنین اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان عدالت استخدامی و عدالت اجتماعی، عدالت پرداخت در حقوق و دستمزد را در کشور نهادینه نمایید.

نماینده مردم اردبیل و نمین و نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اتمام بررسی ابهامات و ایرادات شورای نگهبان در طرح ساماندهی کارکنان دولت از هیات رئیسه محترم مجلس می‌خواهم که با در نظر گرفتن اهمیت موضوع و چالش‌های پیش روی قشر پرتلاش و زحمتکش کارگران و کارکنان شرکتی شاغل در ادارات در اسرع وقت و بدون هیچگونه تعللی نسبت به تعیین تکلیف نهایی این طرح اقدام نمایید.

وی افزود: چندین سال است که دولت نسبت به همسان سازی حقوق بازنشستگان اقدام عملیاتی نمی‌کند، از دولت محترم و کمیسیون تلفیق می‌خواهم یک حکم قابل توجه در برنامه هفتم برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در نظر بگیرد. / روز نو

مطالب مرتبط
ارسال نظر