توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

کمک نظامی جدید ۴۰۰ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین

کمک نظامی جدید ۴۰۰ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین منابع آگاه از بسته جدید کمک نظامی آمریکا به اوکراین به مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات آمریکایی روز دوشنبه اعلام کردند که همزمان با تشدید حملات در جنگ اوکراین، دولت بایدن تا ۴۰۰ میلیون دلار کمک نظامی دیگر به اوکراین ارسال می‌کند که شامل انواع مهمات برای سیستم‌های پیشرفته دفاع هوایی و تعدادی پهپاد نظارتی هورنت است.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، این بسته شامل مجموعه‌ای از مهمات است - از موشک‌های سامانه موشکی توپخانه با تحرک بالا (HIMARS) و سامانه موشکی پیشرفته سطح به هوا (NASAMS) گرفته تا استینگر‌ها و جاولین. این تسلیحات از طریق اختیارات ریاست جمهوری ارائه می‌شود، که به پنتاگون اجازه می‌دهد تا به سرعت اقلامی را از ذخایر خود گرفته و آن‌ها را ظرف چند روز به اوکراین تحویل دهد.

 

مقامات گفتند که آمریکا همچنین گلوله‌های توپخانه هویتزر و ۳۲ خودروی زرهی استرایکر را به همراه تجهیزات تخریب، خمپاره، راکت‌های Hydra-۷۰ و ۲۸ میلیون گلوله مهمات سلاح‌های سبک ارسال می‌کند. هورنت‌ها پهپاد‌های کوچک نانویی هستند که بیشتر برای جمع آوری اطلاعات مورد استفاده قرار می‌گیرند. اوکراین نیز در گذشته آن‌ها را از دیگر متحدان غربی دریافت کرده است. این مقامات نخواستند نامشان فاش شود، زیرا بسته کمکی هنوز رسما اعلام نشده است.

 

به طور کلی، از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، آمریکل بیش از ۴۱ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین ارائه کرده است. آخرین بسته تسلیحاتی در حالی ارائه می‌شود که یک هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی به انبار مهمات در کریمه حمله کرد و روسیه اوکراین را به حمله پهپادی به مسکو متهم کرد. رسانه‌های روسی گزارش دادند که یکی از پهپاد‌ها در نزدیکی مرکز شهر، نه چندان دور از ساختمان وزارت دفاع سقوط کرده است.

 

مقامات اوکراینی بلافاصله مسئولیت این حمله را که دومین حمله پهپادی به پایتخت روسیه در ماه جاری بود، بر عهده نگرفتند.

 

در همین حال، ارتش روسیه با پهپاد‌های منفجر شده حملات جدیدی را به زیرساخت های بندر اودسا در جنوب اوکراین انجام داد. این حمله آخرین حمله در رگبار حملاتی بود که در هفته گذشته به بخش‌هایی از بندر آسیب رساند. کرملین این حملات را انتقام حمله هفته گذشته اوکراین به پل مهم کرچ که روسیه را به کریمه متصل می‌کند، توصیف کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار