پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

همکاری نظامی؛ محور رایزنی مقام پنتاگون با دیپلمات چینی

دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور امنیتی حوزه هند و اقیانوس آرام با مدیرکل امور آمریکای شمالی و اقیانوسیه در وزارت امور خارجه چین دیدار و رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، پنتاگون شامگاه چهارشنبه از انجام شدن دیدار کم‌سابقه‌ای بین یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا و یک دیپلمات ارشد در وزارت خارجه چین خبر داد.

 

طبق بیانیه پنتاگون، «ایلای راتنر» دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور امنیتی حوزه هند و اقیانوس آرام با «یانگ تائو» مدیرکل امور آمریکای شمالی و اقیانوسیه در وزارت امور خارجه چین دیدار و رایزنی کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی پنتاگون در بیانیه‌ای توضیح داد: «راتنر و یانگ در مورد روابط نظامی ایالات متحده و جمهوری خلق چین و همچنین مسائل امنیتی منطقه گفتگو کردند».

 

به گفته این وزارتخانه، دستیار وزیر دفاع آمریکا در این نشست همچنین بر تعهد مستمر پنتاگون به حفظ خطوط ارتباطی باز نظامی با ارتش جمهوری خلق چین تأکید کرد.

 

روز قبل نیز یانگ که به واشنگتن سفر کرده، با «دانیل کریتنبرینک» دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در امور شرق آسیا و اقیانوس آرام، و همچنین «سارا بران» مدیر ارشد روابط با چین در شورای امنیت ملی کاخ سفید دیدار کرده بود.

 

این دیدارها در حالی انجام می‌شود که روز چهارشنبه وزارت خارجه چین با بیان اینکه ارائه تسلیحات توسط آمریکا به تایوان باعث تخریب روابط پکن-واشنگتن می‌شود، از این کشور خواست هرگونه تعامل نظامی با این جزیره را متوقف کند.

 

پیش از این نیز وزارت دفاع آمریکا با ادعای عدم تمایل مقامات وزارت دفاع چین برای برقراری تماس با همتایان خود در پنتاگون، از این موضوع ابراز ناخرسندی کرده بود./ فارس

ارسال نظر