سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد سخنگوی دولت: ۲ مدیر در قزوین با گزارش‌های مردمی برکنار شدند حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش بر مزار سپهبد شهید باقری محسن رضایی: باید خودمان را برای سرکوب متجاوزان کاملاً آماده کنیم بازدید سرزده پزشکیان از مرکز پایش و دیسپچینگ برق کشور طرح استیضاح وزیر نیرو با ۶۹ امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد

سردار تنگسیری: موشک ابومهدی می‌تواند ناوهای هواپیمابر دشمن را ناکارآمد کند

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اگر شناور شما هزار کیلومتر وارد عمق شود و موشک ابومهدی را با برد هزار کیلومتری شلیک کند، دشمن یا ناو هواپیمابر باید هزار کیلومتر دیگر عقب‌نشینی کند و در آن صورت هواپیماهای این ناو هواپیمابر کارایی نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران صبح امروز در مراسم الحاق موشک کروز ابومهدی به نیروهای دریایی ارتش و سپاه، گفت: یکی از کارهایی که این موشک می‌تواند انجام دهد، دورسازی دشمن از سواحل کشور است.

 

وی افزود: ما می‌توانیم از عمق کشور موشک ابومهدی را شلیک کنیم. این موشک دارای سیکر دوگانه است و در مقابله با جنگ الکترونیک دشمن موفق عمل می‌کند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: موشک ابومهدی به ما کمک می‌کند تا اهداف را به دقت هدف قرار داده و دشمن را در عمق مورد اصابت قرار دهیم، همچنین باعث می‌شود دشمن از ساحل ما دور شود.

 

وی اظهار داشت: موشکی که امروز به نیروهای دریایی سپاه و ارتش تحویل می‌شود، موشکی است که هم می‌تواند بر روی شناور نصب شده و هم از روی سکوهای ساحلی شلیک شود.

 

سردار تنگسیری گفت: اگر شناور شما یک هزار کیلومتر وارد عمق شود و این موشک را با برد یک هزار کیلومتری شلیک کند، دشمن یا ناو هواپیمابر باید یک هزار کیلومتر دیگر عقب‌نشینی انجام دهد. در آن صورت هواپیماهای این ناو هواپیمابر کارایی نخواهند داشت.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: یکی از قابلیت‌های دیگر موشک ابومهدی این است که می‌تواند چندین هدف را دنبال کرده و با دورزدن اهداف از پشت به آن‌ها حمله کند.

 

وی ادامه داد: این موشک به لحاظ اینکه سقف پرواز بسیار پایینی دارد و برد بسیار بالایی دارد، کمتر قابل رهگیری است.

 

سردار تنگسیری در پایان خاطرنشان کرد: من این موفقیت را به عزیزانمان در وزارت دفاع تبریک می‌گویم. ان‌شاءالله به برکت این ایام که متعلق به امام حسین(ع) است و به برکت نام شهید ابومهدی که به دست آمریکای جنایتکار ناحق و مظلومانه به شهادت رسید، بتوانیم آن را در دریا بر سر دشمنان‌مان تلافی کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار