ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

هشدار اولمرت در خصوص جنگ داخلی در اسرائیل

هشدار اولمرت در خصوص جنگ داخلی در اسرائیل نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با اشاره به شکاف ایجاد شده میان ساکنان اراضی اشغالی فلسطین به دنبال تصویب طرح لغو اصل «عدم معقولیت» هشدار داد که این رژیم در مسیر جنگ داخلی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، شامگاه دوشنبه، در مصاحبه با شبکه ۴ تلویزیون انگلیس به‌شدت تصویب طرح لغو اصل «عدم معقولیت» در پارلمان این رژیم را مورد انتقاد قرار داد.

 

پارلمان رژیم صهیونیستی، عصر روز گذشته، علی‌رغم اعتراض شدید احزاب اپوزیسیون و تظاهرات گسترده ساکنان اراضی اشغالی طرحی را تحت عنوان لغو اصل «عدم معقولیت» تصویب کرد که قدرت دیوان عالی قضایی این رژیم را به‌شدت تضعیف کرد.

 

اصل عدم معقولیت به دیوان عالی رژیم صهیونیستی این قدرت را می‌داد که تصمیمات دیگر قوه‌ها را در صورتی که آن را غیر معقول بداند، لغو کند، اما با تصویب این طرح قوه قضائیه دیگر امکان لغو تصمیمات دیگر قوه‌ها را نخواهد داشت و در نتیجه قدرت کابینه این رژیم به ریاست «بنیامین نتانیاهو» افزایش خواهد یافت.

 

به گزارش صبح امروز (سه‌شنبه) روزنامه «العربی الجدید» به نقل از کانال ۴ تلویزیون انگلیس، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب این طرح و تظاهرات گسترده در شهرهای مهم فلسطین اشغالی گفت: «یک تهدید بسیار جدی وجود دارد که پیشتر به هیچ عنوان رخ نداده است. ما در مسیر جنگ داخلی قرار داریم.»

 

او در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چه منظوری از جنگ داخلی دارد، بیان کرد: «بله، منظورم نافرمانی مدنی با تمام پیامدهای احتمالی آن برای ثبات اسرائیل و قدرت عملکرد کابینه و فرمانبرداری بخش بزرگی از ساکنان اسرائیل از کابینه‌ای است که تعداد زیادی از مردم آن را نامشروع می‌دانند.»

 

اولمرت افزود: «کابینه تصمیم گرفته پایه‌های دموکراسی اسرائیل را تهدید کند و این چیزی نیست که ما آن را بپذیریم یا بتوانیم آن را تاب بیاوریم.»

 

پیشتر «بنی گانتز» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز درباره خطر جنگ داخلی در صورت تصویب طرح تغییر در ساختار قضایی هشدار داده بود.

 

روز گذشته به دنبال تصویب طرح مذکور در پارلمان رژیم صهیونیستی، شهرهای مهم فلسطین اشغالی شاهد ناآرامی‌‌ و تظاهرات گسترده بود.

 

این طرح با رأی مثبت ۶۴ نماینده که همگی عضو ائتلاف کابینه بودند به تصویب رسید، اما در مقابل احزاب اپوزیسیون جلسه پارلمان را به نشانه اعتراض ترک کردند.

 

این قانون بلافاصله پس از انتشار در روزنامه رسمی در زمانی که پس از امضای نخست‌وزیر، وزیر دادگستری و رئیس این رژیم مشخص خواهد شد، لازم الاجرا خواهد بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار