عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

ادامه درگیری‌ها در جنوب نابلس

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تصمیم گرفته خانه خانواده اسیر ۱۳ ساله فلسطینی در اردوگاه شعفاط واقع در قدس اشغالی را ویران کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  ارتش رژیم صهیونیستی از تصمیم خود برای تخریب خانه خانواده محمد زلبانی، اسیر ۱۳ ساله فلسطینی، واقع در اردوگاه شعفاط در قدس اشغالی خبر داد.

اشغالگران صهیونیست، این کودک فلسطینی را به اجرای عملیات مقاومتی با چاقو در ایست بازرسی اردوگاه شعفاط طی ماه فوریه گذشته متهم و بازداشت کرده اند.

تصمیم به تخریب خانه‌ای که خانواده این کودک فلسطینی در آن ساکن است در راستای سیاست مجازات جمعی از سوی ارتش رژیم صهیونیستی اتخاذ شده است. بر اساس این سیاست، خانه فلسطینیانی که نسبت به اجرای عملیات مقاومتی اقدام کنند توسط اشغالگران ویران خواهد شد.

خبر دیگر آن‌که در جریان درگیری نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با جوانان فلسطینی در شهرک بیتا واقع در جنوب نابلس، ۱۳ شهروند فلسطینی بر اثر استنشاق گاز سمی گلوله‌های گاز اشک‌آور شلیک‌شده توسط نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دچار حالت خفگی و مصدومیت شدند.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک نعلین واقع در غرب رام‌الله نیز یورش بردند و ضمن درگیری با فلسطینیان به سمت آنان بمب صوتی، گلوله گاز اشک‌آور و گلوله ساچمه‌ای شلیک کردند.

در شهرک سلوان واقع در جنوب قدس اشغالی نیز، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی یک فعال فلسطینی اهل قدس را بازداشت کردند و برای بازپرسی به همراه خود بردند.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به وسیله ماشین‌آلات خود، تأسیسات کشاورزی و دارایی‌های اهالی قدس در منطقه العیسویه واقع در قدس اشغالی را تخریب کردند و چندین درخت زیتون متعلق به فلسطینیان را از جای کندند.

شهرک‌نشینان صهیونیست در ادامه اقدامات وحشیانه خود، به خودرو‌های فلسطینیان در نزدیکی ایست بازرسی حواره واقع در جنوب نابلس حمله‌ور شدند و به این خودرو‌ها آسیب وارد کردند.

علاوه بر این، ده‌ها شهرک‌نشینان صهیونیست امروز نیز مسجدالاقصی را مورد تعرض قرار دادند و اقدامات تحریک‌آمیزی را در این مکان مقدس اسلامی انجام دادند. / فلسطین الیوم

ارسال نظر