هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ضرب و شتم پناهجویان افغان توسط پلیس اندونزی

ضرب و شتم پناهجویان افغان توسط پلیس اندونزی بر اساس برخی گزارش‌ها، پلیس اندونزی تظاهرات پناهجویان افغان را به خشونت کشانده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش‌ها، تظاهرات پناهجویان افغان در اندونزی توسط پلیس این کشور به خشونت کشیده است و ده‌ها پناهجو نیز مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

کاربران در فضای مجازی نیز می‌گویند این تظاهرات در شهر‌های «پیکن‌بارو»، «تنجونگ‌پننگ» و «مکاسار» طی دو روز متوالی به خشونت کشیده شده است.

«عزت احمدی» یکی از فعالان پناهجویی در اندونزی به صدای شهروند گفته است مردم نزدیک به ده سال است که در کمپ‌های مهاجران اندونزی بی‌سرنوشت باقی مانده‌اند، اما هیچ نهادی هنوز به داد آن‌ها نرسیده است.

وی افزود هدف از راه‌اندازی تظاهرات نجات مردم از بی‌سرنوشتی و دادخواهی به‌خاطر پناهجویانی است که در یک بلاتکلیفی به‌سر می‌برند.

احمدی گفت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان هنوز هیچ‌کاری برای پناهجویان افغان انجام نداده است.

این فعال پناهجویی همچنین با محکوم کردن برخورد و عملکرد دولت اندونزی با پناهجویان اظهارداشت اندونزی رفتار تبعیض آمیز و باج خواهانه دارد.

این فعال پناهجوی گفت طی دو روز اخیر پناهجویان توسط پلیس اندونزی مورد ضرب‌و‌شتم قرار گرفته‌اند و برخی از آن‌ها از ناحیه سر، صورت، بازو، پا، پشت و لگن زخمی شده‌اند.

پناهجویان افغان در اندونزی از سازمان ملل و نهادی‌های پناهجویی می‌خواهند که هرچه زودتر آن‌ها را از بلاتکلیفی نجات دهند و سرنوشت آن‌ها را مشخص کنند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار