سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

کارنامه درخشان دستاوردهای چهل ساله انقلاب

امروز آیت الله یزدی ریاست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن اعلام اینکه دین از سیاست جدا نیست گفت:حوزه ها باید انقلابی باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 03
کد خبر: ۱۹۶۴
به گزارش راهبرد معاصر؛رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: حوزه ها باید انقلابی باشند و با نظام مرتبط باشند؛ حوزه و نظام از هم جدا نیستند. تفکر دوم ریشه در جدایی دین از سیاست دارد و به این معنی است که سیاست از دیانت جدا است؛ همین مطلبی که دشمن، در پیش ازانقلاب در افکار و اذهان عامه مردم و برخی از روحانیون نفوذ داده بود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ذکر این مطلب که «حوزه و نظام از هم جدانیستند» گفت: برخی به دنبال بازگرداندن حوزه به دوران پیش از انقلاب هستند.

آیت‎الله محمد یزدی امروز در مراسم اختتامیه یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه و علمای بلاد در پژوهشگاه علامه طباطبایی در قم اظهار کرد: یک گرایش درست و عمیق و ریشه‎ای و انقلابی در حوزه وجود دارد ولی باید بپذیریم برخی نیز بیان می‎کنند که نباید کاری به امور سیاسی و اجتماعی داشته باشیم. اگر امروز به این وضعیت رسیدگی نشود و این روند اصلاح نشود قطعا فردا، دیر خواهد بود و در آینده نه چندان دور، نگرانی بیشتری خواهیم داشت.

وی بیان کرد: امید داریم که مسئولان عالی رتبه اثرگذار در حوزه‎های علمیه توجه بیشتری به این مساله داشته باشند؛ به خصوص در مراکزی که برخی به اسم استقلال حوزه چنین روشی را در پیش گرفته اند و شاگردپروری نیز می‎کنند. در برخی مدارس از نزدیک برنامه و درسنامه‌های آن‌ها را مشاهده و ریشه انقلابی‌گری حوزه را در آن‌ها مشاهده کردیم و خوشبختانه تولیدات خوبی نیز در این زمینه دارند. در مقابل هم مدرسه‌ای را نیز مشاهده کردیم که چندان توجهی به این مسایل ندارد و همان روش قدیمی را در پیش گرفته است.

وی تصریح کرد: برخی شاید به دنبال راهی هستند که حوزه های ما در پیش از انقلاب اسلامی در پیش گرفته بودند؛ البته شاید برخی نخواهند این مساله را بپذیرند ولی هستند افرادی هرچند معدود که به دنبال چنین مساله‌ای هستند. همه ما نسبت به دنیای امروز و آینده مسلمین و نیازهای جامعه و توقعاتی که از جامعه روحانیت دارند مسئول هستیم؛ دنیای امروز، منتظر رشد و پیشرفت و تحول و تغییر و آگاهی و پاسخگویی بیشتر ما نسبت به نیازمندی های دنیای امروز است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: حوزه ها باید انقلابی باشند و با نظام مرتبط باشند؛ حوزه و نظام از هم جدا نیستند. تفکر دوم ریشه در جدایی دین از سیاست دارد و به این معنی است که سیاست از دیانت جدا است؛ همین مطلبی که دشمن، در پیش ازانقلاب در افکار و اذهان عامه مردم و برخی از روحانیون نفوذ داده بود.

وی خاطرنشان کرد: در این چهل سال به اندازه چهارصد سال به این کشور خدمت شده است و به اندازه چهارصدسال رشد و پیشرفت کرده‌ایم؛ تکنیک ها و ابزارها و وسایل و جمعیت و نوع زندگی با گذشته کاملا متفاوت شده است ولی سعی شده است که اصول مسلم اسلام و انقلاب را نگاه داشت.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار