پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

کمک نظامی ۳ میلیارد یورویی لهستان به اوکراین

وزارت دفاع لهستان اعلام کرد که ورشو از زمان آغاز جنگ اوکراین با روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، مبلغ سه میلیارد یورو به کی‌یف کمک نظامی ارائه داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با افزایش موضع‌گیری‌های تند ضد روسی در لهستان، دولت ورشو مبلغ کلی کمک‌های نظامی این کشور به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه را اعلام کرد.

 

وزارت دفاع لهستان شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که ورشو از زمان آغاز جنگ اوکراین با روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، مبلغ سه میلیارد یورو به کی‌یف کمک نظامی ارائه داده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از ایمیل وزارت دفاع لهستان، در طی دو ماه گذشته کمک‌های نظامی ورشو به کی‌یف افزایش قابل توجهی داشته اما جزئیات این کمک‌ها را محرمانه نگاه داشته‌اند.

 

در آوریل ۲۰۲۲ بود که لهستان از انتقال تجهیزات نظامی به ارزش ۱.۵ میلیارد یورو به اوکراین خبر داد که این مبلغ در طول سال افزایش یک میلیارد یورویی را تجربه کرد و فقط در سه الی چهار ماه گذشته نیم میلیارد یورو دیگر به کی‌یف کمک نظامی شد.

 

لهستان - که یکی از ارائه‌دهنده بیشترین کمک‌های نظامی به کی‌یف بوده - روز یکشنبه نیز گفته بود که مرکزی را برای تعمیر و نگهداری تانک‌های آسیب دیده اوکراینی در جنگ با روسیه احداث کرده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، «ماریوش بلاشاک» وزیر دفاع لهستان در این‌باره توضیح داد: «مرکز تعمیر و نگهداری [تانک‌های آسیب‌دیده اوکراینی] در گلیوتسه شروع به کار کرد. دو تانک لئوپارد هم‌اکنون برای تعمیر به این کارخانه رسیده‌اند».

 

پیش از این نیز ارتش لهستان اعلام کرد که صدها نظامی و خودروی نظامی این کشور را در مرز بلاروس مستقر می‌کند و در توجیه این اقدام مدعی شده است که تلاش دارد تا از بی‌ثبات شدن منطقه جلوگیری کند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه نیز در واکنش به این اقدام گفته بود که روسیه رویکرد خصمانه لهستان علیه این کشور و انتقال نیروها و تجهیزات ارتش آنها به مرز بلاروس را بیش از پیش مورد توجه قرار می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار