دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کمک نظامی ۳ میلیارد یورویی لهستان به اوکراین

وزارت دفاع لهستان اعلام کرد که ورشو از زمان آغاز جنگ اوکراین با روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، مبلغ سه میلیارد یورو به کی‌یف کمک نظامی ارائه داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با افزایش موضع‌گیری‌های تند ضد روسی در لهستان، دولت ورشو مبلغ کلی کمک‌های نظامی این کشور به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه را اعلام کرد.

 

وزارت دفاع لهستان شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که ورشو از زمان آغاز جنگ اوکراین با روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، مبلغ سه میلیارد یورو به کی‌یف کمک نظامی ارائه داده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از ایمیل وزارت دفاع لهستان، در طی دو ماه گذشته کمک‌های نظامی ورشو به کی‌یف افزایش قابل توجهی داشته اما جزئیات این کمک‌ها را محرمانه نگاه داشته‌اند.

 

در آوریل ۲۰۲۲ بود که لهستان از انتقال تجهیزات نظامی به ارزش ۱.۵ میلیارد یورو به اوکراین خبر داد که این مبلغ در طول سال افزایش یک میلیارد یورویی را تجربه کرد و فقط در سه الی چهار ماه گذشته نیم میلیارد یورو دیگر به کی‌یف کمک نظامی شد.

 

لهستان - که یکی از ارائه‌دهنده بیشترین کمک‌های نظامی به کی‌یف بوده - روز یکشنبه نیز گفته بود که مرکزی را برای تعمیر و نگهداری تانک‌های آسیب دیده اوکراینی در جنگ با روسیه احداث کرده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، «ماریوش بلاشاک» وزیر دفاع لهستان در این‌باره توضیح داد: «مرکز تعمیر و نگهداری [تانک‌های آسیب‌دیده اوکراینی] در گلیوتسه شروع به کار کرد. دو تانک لئوپارد هم‌اکنون برای تعمیر به این کارخانه رسیده‌اند».

 

پیش از این نیز ارتش لهستان اعلام کرد که صدها نظامی و خودروی نظامی این کشور را در مرز بلاروس مستقر می‌کند و در توجیه این اقدام مدعی شده است که تلاش دارد تا از بی‌ثبات شدن منطقه جلوگیری کند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه نیز در واکنش به این اقدام گفته بود که روسیه رویکرد خصمانه لهستان علیه این کشور و انتقال نیروها و تجهیزات ارتش آنها به مرز بلاروس را بیش از پیش مورد توجه قرار می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار