واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

کاهش شدید تولید و مصرف برق در اتحادیه اروپا

آژانس بین‌المللی انرژی از کاهش تولید صنعتی اتحادیه اروپا و احتمال رسیدن مصرف برق در این اتحادیه به کمترین میزان در ۲۰ سال گذشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی پیش‌بینی کرد تقاضا برای برق در اتحادیه اروپا در سال جاری با ۳ درصد کاهش به پایین‌ترین سطح خود در دو دهه اخیر خواهد رسید.

 

در این گزارش آمده است: «همراه با کاهش ۳ درصدی تقاضا در سال گذشته، این رکود در حال حاضر بزرگترین رکود در تاریخ اتحادیه اروپا است و مصرف برق این اتحادیه را به سطحی باز می‌گرداند که از سال ۲۰۰۲ مشاهده نشده بود. دو سوم کاهش در سال گذشته مربوط به صنایع انرژی بر بوده است و این روند تا سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.»

 

به دنبال آغاز حملات روسیه به اوکراین، کشور‌های غربی تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کردند، صنایع اروپایی از تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم سوخت‌های فسیلی روسیه در واکنش به عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین آسیب جدی دیدند. همراه با افزایش تقاضا پس از همه‌گیری ویروس کرونا در سال ۲۰۲۰، تحریم انرژی قیمت عمده‌فروشی برق را به رکورد ۴۳۰ یورو (۴۷۸ دلار) در هر مگاوات ساعت در اوت گذشته رساند که افزایشی بیش از ۲ برابری از ژانویه آن سال داشته است.

 

اگرچه قیمت‌ها از آن زمان تثبیت شده است، اما بخش صنعتی اتحادیه اروپا بهبود نیافته است. بر اساس آخرین آمار آژانس آمار اتحادیه اروپا، تولید صنعتی در سراسر این اتحادیه ۱.۳ درصد کاهش بین فوریه ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۳ یافته است. این کاهش در آلمان بارزتر بوده است، کشوری که قبلاً برای تأمین انرژی بخش عظیم صنعتی خود به شدت به انرژی روسیه وابسته بود.

 

گزارش آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد که در خارج از اتحادیه اروپا، انتظار می‌رود تقاضای برق در آمریکا در سال جاری تقریباً ۲ درصد و در ژاپن ۳ درصد کاهش یابد. با این وجود در حالی که توسعه‌یافته‌ترین اقتصاد‌های جهان با مشکل مواجه هستند، افزایش مصرف در چین و هند شاهد افزایش تقاضای جهانی برای برق در سال جاری حدود ۲ درصد خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار