عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

خروج نظامیان ترکیه از سوریه؛ محور گفتگوی رئیس‌جمهور سوریه و فرستاده پوتین

خروج نظامیان ترکیه از سوریه؛ محور گفتگوی رئیس‌جمهور سوریه و فرستاده پوتین رئیس‌جمهور سوریه و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، درمورد بازگشت آورگان سوری و خروج نیرو‌های ترکیه از این کشور گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه و «الکساندر لاورنتیف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه به سوریه، در خصوص بازگشت آوارگان سوری و همچنین خروج نیرو‌های ترکیه از خاک سوریه گفت‌وگو کردند.

 

طبق گزارش سانا، دفتر ریاست‌جمهوری سوریه امروز (سه‌شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «رئیس‌جمهور سوریه با فرستاده ویژه رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه در خصوص پرونده بازگشت آوارگان سوری و اقدامات انجام شده در این زمینه و نیز ایده‌ها و پیشنهادات عربی و بین‌المللی برای حل این پرونده گفت‌وگو کردند.»

 

اسد و لاورنتیف همچنین درمورد لجبازی ترکیه در موضوع عقب‌نشینی از سرزمین‌های سوریه ونیز کمک‌های انسان دوستانه فرامرزی به غیرنظامیان سوری ساکن در مناطق تحت کنترل سازمان‌های تروریستی تبادل نظر کردند.

 

رئیس‌جمهور سوریه در این دیدار تأکید کرد که آمریکا و غرب با هدف تضعیف موقعیت بین‌المللی روسیه، بحرانی سیاسی و اقتصادی را ایجاد و از اوکراین به عنوان ابزاری برای این منظور استفاده کردند، اما تأثیرات این بحران در کشور‌های خود آن‌ها از نظر معیشتی، اجتماعی و اقتصادی روبه تشدید است.

 

بشار اسد گفت: «استواری روسیه بر مواضع خود در قبال غرب و آمریکا یکی از مهمترین عواملی است که ظهور جهانی چندقطبی را بشارت می‌دهد، چیزی که همه کشور‌ها و ملت‌هایی که به قوانین بین‌المللی پایبند هستند و از حاکمیت، استقلال تصمیم‌گیری و منافع ملی خود دفاع می‌کنند، آرزوی آن را دارند.»

 

لاورنتیف هم ضمن ابلاغ سلام‌های ولادیمیر پوتین به بشار اسد، تأکید کرد: «حمایت روسیه از سوریه برای تقویت امنیت و ثبات مردم سوریه و همچنین همکاری دو کشور برای تضمین بازگشت مناسب آوارگان سوری ادامه خواهد یافت و روسیه و سوریه به بعد انسانی پرونده پناهندگان سوری برای بازپس‌گیری مجدد پرونده پناهندگان سوری پایبند هستند.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار