پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

آیت الله رئیسی: وزارت اقتصاد و بانک مرکزی بدون تاخیر به اضافه برداشت بانک‌ها رسیدگی کنند

آیت الله رئیسی: وزارت اقتصاد و بانک مرکزی بدون تاخیر به اضافه برداشت بانک‌ها رسیدگی کنند رئیس جمهور با اشاره به موضوع ناترازی و اضافه برداشت برخی بانک‌ها به‌عنوان یک دغدغه جدی و زمینه‌ساز اخلال در نظام بانکی اظهار داشت: هیچ تاخیری در تعیین تکلیف و رسیدگی به عملکرد چند بانک متخلف پذیرفته نیست و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد موظف هستند در یک بازه زمانی مشخص برای اصلاح این وضعیت برنامه‌ریزی و اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با درخواست علو درجات برای شهدای فراجا، به نقش موثر و حائز اهمیت نیروی انتظامی در برقراری امنیت و حفاظت از مرزها اشاره کرد و گفت: مجموعه فراجا به‌عنوان نیرویی راهبردی، در سخت‌ترین و دشوارترین شرایط انجام وظیفه می‌کند و رشادت‌ها، از جان‌گذشتگی‌ها و خدمات نیروهای انتظامی شایسته توجه و قدردانی است.

 

رئیس جمهور در ادامه به موضوع ناترازی و اضافه برداشت برخی بانک‌ها به‌عنوان یک دغدغه جدی و زمینه‌ساز اخلال در نظام بانکی اشاره کرد و اظهار داشت: هیچ تاخیری در تعیین تکلیف و رسیدگی به عملکرد چند بانک متخلف پذیرفته نیست و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد موظف هستند در یک بازه زمانی مشخص برای اصلاح این وضعیت برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش، روش کار دولت مردمی را نه عبور از کنار مشکلات بلکه یافتن راهکار برای حل آنها و رفع مسائل دانست و از وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی خواست که ابعاد و جزئیات اقدامات صورت گرفته در مسیر و روند کاهش تورم را با عنایت به شعار سال، به شکل دقیق برای رسانه‌ها و مردم تبیین کنند.

 

رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به فراسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، ضمن بیان مناقب حضرت ابوالفضل العباس (ع)، برای دقایقی به ذکر مصیبت و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین و شهدای کربلا پرداخت./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده