ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

تیم‌های ایرانی به عربستان می‌روند؟

یک خبرنگار عربستانی مدعی شد رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا به دنبال پایان دادن به برگزاری بازی تیم‌های ایرانی و عربستانی در زمین بی طرف است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  چند سال پیش و همزمان با بالاگرفتن مشکلات سیاسی ایران و عربستان، تیم های سعودی از حضور در ایران برای بازی با نمایندگان کشورمان خودداری کردند و با تحمیل رای خود به کنفدراسیون فوتبال آسیا، زمین بی طرف را جایگزین کردند.

 

اخبار ورزشی- برگزاری بازی در زمین بی طرف نه تنها باعث بالا رفتن هزینه تیم های ایرانی و عربستانی شد بلکه ضرر و زیان هنگفت مالی کنفدراسیون فوتبال آسیا را هم در پی داشت چرا که از این مسابقات استقبال آنچنانی از سوی تماشاگران دو تیم در کشور بی طرف نمی شد.

 

سعد الحارثی خبرنگار عربستانی که سابقه کار در کنفدراسیون فوتبال آسیا را هم دارد، در توییتر خود مدعی شد شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا اواخر ماه سپتامبر جلسه ای را با حضور روسای فدراسیون فوتبال ایران و عربستان برگزار می کند تا تصمیم به بازی در زمین بی طرف لغو شود. طبق ادعای این خبرنگار عربستانی، AFC به دنبال این است که از سال ۲۰۲۰ و در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا تیم های عربستانی به ایران سفر کنند و برعکس.

 

سعد الحارثی همچنین اعلام کرد که AFC از ماجرای برگزاری بازی در زمین بی طرف به شدت متضرر شده است چرا که تماشاگران کمی از بازی های تیم های ایرانی و عربستانی استقبال کرده اند.

 

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار