سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

تذکر به نیکبخت درباره پرداخت مطالبه گندم‌کاران

تذکر به نیکبخت درباره پرداخت مطالبه گندم‌کاران نماینده شاهین‌شهر در مجلس از تذکر به وزیر کشاورزی درباره لزوم اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم و تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 27
کد خبر: ۱۹۶۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از تذکر خود به نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی درباره لزوم اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم و تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار که محصول خود را تحویل داده‌اند خبر داد.


شرح تذکر نماینده شاهین‌شهر به نیکبخت وزیر کشاورزی به شرح ذیل است:
جناب آقای وزیر، کشاورزان گندمکاری که به تشویق نهادهای دولتی مسئول در آبانماه سال گذشته با خرید بذر گندم ، اقدام به کاشت نموده‌اند و تا مرحله برداشت محصول هزینه هایی را متحمل شده‌اند اما اکنون نرخ مصوب خرید تضمینی محصول گندم را با احتساب یارانه کاشت و جایزه تحویل جمعاً مبلغ 15000 تومان تعیین نموده‌اند که در واقع این مبلغ پاسخگوی هزینه های انجام شده تولید آنان نیست و برخی از کشاورزانی که محصول خود را با این قیمت تحویل داده‌اند وجه آن هنوز پرداخت نشده و این در حالی است که کشاورز گندمکار بابت فرآیند تولید محصول به بذر فروش سم ،فروش مالک زمین و ... بدهکار است بنابراین باید مطالبات آنان به موقع واریز شود لذا ضروریست نسبت به اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم و واریز به موقع مطالبات کشاورزان گندمکار که گندم خود را تحویل داده‌اند اقدام لازم صورت پذیرد تا این کشاورزان با دلگرمی به استقبال سال زراعی جدید و کاشت دوباره گندم بروند.

 

طبق ماده 206 آیین‌نامه داخلی مجلس، در کلیه مواردى که نماینده یا نمایندگان مطابق اصل هشتاد و هشتم (88) قانون اساسى، از رئیس‌جمهور یا وزیر درباره یکى از وظایف آنان حق سؤال دارند، می توانند درخصوص موضوع مورد نظر به رئیس‌جمهور و وزیر مسئول کتباً تذکر دهند.

 

هیأت رئیسه خلاصه تذکر را در جلسه علنى مجلس قرائت و متن کامل تذکر را به رئیس‌جمهور یا وزیر مربوط ابلاغ می‌نماید./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار