پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه ترامپ ونزوئلا را تهدید کرد

قصد آمریکا برای تحریم سیاستمداران مسیحی لبنان

یک روزنامه لبنانی از قصد آمریکا برای تشدید فشارها بر حزب‌الله خبر داد که یکی از گام‌های آن تحریم سیاستمداران مسیحی این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  این روزها در لبنان، حرف و حدیث از تحریم‌های جدید آمریکا علیه متحدان حزب‌الله است.

 

 روزنامه الاخبار نوشت «شایعات تحریم آمریکا علیه متحدان حزب‌الله بخصوص نزدیکان آن مثل حزب التیار الوطنی الحُر، تیّار المردة و الحزب السوری القومی الاجتماعی، افزایش یافته است. طبق شایعاتی که دوستان آمریکا (در لبنان) رواج می‌دهند، تحریم‌های آمریکا شامل تُجار و وزرای مسیحی و کسانی خواهد شد که آمریکا آنان را به کمک کردن به حزب الله متهم می‌کند».

 

الاخبار توضیح داد: گام‌های بعدی آمریکا برای تشدید فشار بر حزب‌الله و شخصیت‌های [سیاسی] شیعه در لبنان، در مرحله آتی شامل احزاب و شخصیت‌های مسیحی خواهد شد؛ کسانی که گرد حزب‌الله و سوریه می‌گردند.

 

این روزنامه علت این مسئله را «تشدید فعالیت لابی فشار در آمریکا» دانست که در بحبوحه انتخابات آمریکا و تنش میان واشنگتن و تهران و فشار روزافزون اسرائیل بر حزب‌الله و متحدانش در لبنان، موفق شده این مسئله را در برنامه واشنگتن بگذارد.

 

الاخبار نوشت، دوستان آمریکا در لبنان معتقدند که این گام‌های احتمالی آمریکا باید به تغییر مستقیم در مدیریت حکومت لبنان منجر شود چرا که تحریم عناصر شیعه نزدیک به حزب‌الله هر چند هدف‌های مستقیمش را محقق کرده اما تا زمانی که حلقه مالی و اقتصادی بزرگتر آن هدف قرار نگیرد، مؤثر نخواهد افتاد. از نظر آنان، گام‌های آتی باید مؤثر بیفتد.


این روزنامه پیش‌بینی کرد که در صورت تحریم مسیحیان نزدیک به حزب‌الله، تقابل میان آمریکا و حزب التیار الوطنی الحر به ریاست میشل عون که رئیس جمهور است، افزایش خواهد یافت؛ امری که به گفته الاخبار از دهه نود قرن گذشته، بی‌سابقه است.

 

در همین ارتباط، هاشم صفی‌الدین عضو شورای اجرایی حزب‌الله، با «ظالمانه» خواندن اقدامات و تحریم های آمریکا،‌ تصریح کرد که اقدامات آمریکا چیزی را در واقعیت تغییر نمی‌دهد.

 

دیروز همچنین «محمد عبدالحمید بیضون» وزیر سابق برق لبنان و نماینده پارلمان این کشور به روزنامه الشرق الاوسط گفت که آمریکا به دنبال تحریم وزرای خارجه کشورهای نزدیک به حزب‌الله است .

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار