واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

جمعیت شیعیان بومی آمریکا چقدر است؟

تعداد شیعیان بومی آمریکا به حدود سه تا پنج هزار نفر می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وقوع انقلاب اسلامی در ایران، علاوه بر پیامدهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن، زمینه نشر و بسط مذهب شیعه را نیز در جهان فراهم آورد. تا پیش از وقوع انقلاب اسلامی در ایران، چهره‌ی ترسیم شده از مسلمانان نزد افکار بین‌المللی عموما به مسلمانان سنی مذهب اختصاص داشت.

 

پیروزی انقلاب اسلامی و نشر آرمان‌های موجب توجه بسیاری از جهانیان به این مذهب گردید. پذیرش مذهب شیعه توسط میلیون‌ها در نیجریه به رهبری شیخ زکزاکی، تنها نمونه‌ای در این مسیر می‌باشد.

 

جامعه‌ی آمریکا نیز مصون از بروز و ظهور مذهب شیعه نماند و زمینه‌ی جلب شماری از بومیان آمریکا به این مذهب را موجب شد. حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی وافی قائم مقام بنیاد تعاون بین الملل اسلام در همین باره به گفت‌وگویی با فارس پرداخته است. وی در این گفتگو می‌گوید: «دنیا به انقلاب اسلامی توجه دارد و رفتار مردم و حکومت ایران زیر ذره بین مردم جهان است، طلابی از بیش از 100 کشور در شهر قم در حال تحصیل هستند.»

 

وافی با اشاره به سابقه شیعیان در آمریکای شمالی اظهار کرد: سابقه این شیعیان به 70 سال پیش برمی‌گردد که برای کار در کارخانه‌های ماشین‌سازی به آمریکا مهاجرت کردند، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شیعیان در غرب با ایجاد نهادهایی به فعالیت خودشان رسمیت دادند.

 

وی ادامه داد: سابقه شکل گیری مراکز اسلامی شیعیان در اروپا به تاسیس مرکز اسلامی هامبورگ به دستور آیت‌الله بروجردی برمی‌گردد.

 

قائم مقام بنیاد تعاون بین الملل اسلام افزود: تعداد شیعیان بومی آمریکا به حدود سه تا پنج هزار نفر می‌رسد و در این راستا توجه به شیعیان بومی این کشور ضرورت دارد.

 

وافی خاطرنشان کرد: بنیاد تعاون بین الملل اسلام با شیعیان بومی آمریکایی ارتباط گرفته است و به تغذیه فکری آن‌ها و ارائه خدمات به شیعیان بومی آمریکای شمالی در عرصه اجتماعی می‌پردازد، آموزش مستمر به این شیعیان در قالب یک سایت بر خط پی گرفته می‌شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار