دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ریاض خواستار توقف اقدامات توهین‌آمیز سوئد علیه قرآن شد

وزیر خارجه عربستان سعودی در گفتگوی تلفنی با همتای سوئدی خود، خواهان توقف اقدامات اهانت آمیز علیه کتاب‌های آسمانی و ادیان الهی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در تماس تلفنی همتای سوئدی خود، خواهان توقف اقدامات هتاکانه علیه قرآن کریم در این کشور شد.

 

بن فرحان در این گفتگوی تلفنی، مخالفت شدید عربستان سعودی با تمام اقداماتی که در راستای هتک حرمت قرآن کریم انجام می‌شود، را اعلام کرد.

 

وزیر خارجه عربستان همچنین خواهان اتخاذ اقدامات لازم برای توقف این روند علیه کتاب‌های آسمانی و خدشه دار کردن احساسات مسلمانان جهان، شد.

 

فیصل بن فرحان اضافه کرد که تکرار وقایع به آتش کشیدن نسخه‌هایی از قرآن کریم، می‌تواند در گسترش تنفر سهیم بوده و تلاش‌های مربوط به تقویت گفتگوها میان ملت‌ها و تمدن‌ها را با مانع رو به رو کند.

 

وزیر خارجه سوئد نیز مدعی شد که کشورش با هرگونه تلاش برای هتک حرمت قرآن کریم مخالف بوده و آن را محکوم می‌کند.

 

وی در عین حال نسبت به اقدامات برخی افراد در سوئد برای سو استفاده از قانون اساسی این کشور در زمینه آزادی بیان ابراز تأسف کرد. وزیر خارجه سوئد مدعی شد که مقامات این کشور برای توقف اقدامات توهین آمیز علیه ادیان و کتاب‌های آسمانی تلاش می‌کنند.

 

همچنین، به دنبال تکرار قرآن سوزی در کپنهاگ، وزارت امورخارجه عربستان بامداد جمعه کاردار سفارت دانمارک را در واکنش به آتش زدن نسخه‌ای از قرآن کریم در این کشور احضار کرد.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی با غیرقابل تحمل خواندن تعدی به مقدسات اسلامی و خشونت پراکنی علیه ادیان ابراهیمی خواستار اقدامات جدی کپنهاگ برای عدم تکرار اقدامات موهن اسلام ستیزانه و نقض قوانین بین‌المللی شد./مهر

ارسال نظر