یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ریاض خواستار توقف اقدامات توهین‌آمیز سوئد علیه قرآن شد

ریاض خواستار توقف اقدامات توهین‌آمیز سوئد علیه قرآن شد وزیر خارجه عربستان سعودی در گفتگوی تلفنی با همتای سوئدی خود، خواهان توقف اقدامات اهانت آمیز علیه کتاب‌های آسمانی و ادیان الهی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در تماس تلفنی همتای سوئدی خود، خواهان توقف اقدامات هتاکانه علیه قرآن کریم در این کشور شد.

 

بن فرحان در این گفتگوی تلفنی، مخالفت شدید عربستان سعودی با تمام اقداماتی که در راستای هتک حرمت قرآن کریم انجام می‌شود، را اعلام کرد.

 

وزیر خارجه عربستان همچنین خواهان اتخاذ اقدامات لازم برای توقف این روند علیه کتاب‌های آسمانی و خدشه دار کردن احساسات مسلمانان جهان، شد.

 

فیصل بن فرحان اضافه کرد که تکرار وقایع به آتش کشیدن نسخه‌هایی از قرآن کریم، می‌تواند در گسترش تنفر سهیم بوده و تلاش‌های مربوط به تقویت گفتگوها میان ملت‌ها و تمدن‌ها را با مانع رو به رو کند.

 

وزیر خارجه سوئد نیز مدعی شد که کشورش با هرگونه تلاش برای هتک حرمت قرآن کریم مخالف بوده و آن را محکوم می‌کند.

 

وی در عین حال نسبت به اقدامات برخی افراد در سوئد برای سو استفاده از قانون اساسی این کشور در زمینه آزادی بیان ابراز تأسف کرد. وزیر خارجه سوئد مدعی شد که مقامات این کشور برای توقف اقدامات توهین آمیز علیه ادیان و کتاب‌های آسمانی تلاش می‌کنند.

 

همچنین، به دنبال تکرار قرآن سوزی در کپنهاگ، وزارت امورخارجه عربستان بامداد جمعه کاردار سفارت دانمارک را در واکنش به آتش زدن نسخه‌ای از قرآن کریم در این کشور احضار کرد.

 

وزارت خارجه عربستان سعودی با غیرقابل تحمل خواندن تعدی به مقدسات اسلامی و خشونت پراکنی علیه ادیان ابراهیمی خواستار اقدامات جدی کپنهاگ برای عدم تکرار اقدامات موهن اسلام ستیزانه و نقض قوانین بین‌المللی شد./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار