عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

احضار کارداران سه کشور حوزه بالتیک به وزارت خارجه روسیه

کارداران سفارتخانه‌های کشور‌های استونی، لتونی و لیتوانی در مسکو به دلیل آنچه عدم پاسخ مناسب به درخواست‌های مکرر روسیه در موضوع امنیت انتخابات آتی در سفارتخانه‌های این کشور اعلام شد، به وزارت خارجه روسیه احضار شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این باره گفت: انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه همزمان با سراسر این کشور، در سفارتخانه‌های روسیه در استونی، لتونی و لیتوانی نیز برگزار می‌شود.
وی اظهار داشت: مقام‌های استونی، لتونی و لیتوانی به درخواست‌های مکرر روسیه برای تضمین امنیت برگزاری انتخابات در این سفارتخانه‌ها پاسخ مناسب نداده‌اند.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: به کشور‌های حوزه بالتیک یادآور شد که بر اساس مفاد کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک و بر اساس رویه بین المللی پذیرفته شده، مسئولیت اتخاذ تمام اقدامات مناسب برای حفاظت از نمایندگی‌های دیپلماتیک بر عهده کشور‌های میزبان است.
وی اظهار داشت: روسیه از مقامات لتونی، لیتوانی و استونی می‌خواهد که تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از امنیت رای دهندگان و همچنین کارکنان سفارت‌های فدراسیون روسیه در طول دوره رای گیری انجام دهند.
زاخارووا ادامه داد: ایجاد مشکلات در جریان انتخابات باعث اعتراض جدی روس‌های ساکن در این کشور‌ها خواهد شد.
وی افزود: فدراسیون روسیه به اطمینان از اجرای تعهدات کشور‌های بالتیک ادامه خواهد داد و در صورت ادامه وضعیت کنونی، مسکو در چارچوب دوجانبه و نیز در قالب ساختار‌های بین‌المللی در این زمینه قاطعانه عمل خواهد کرد و مقام‌های این کشور‌ها را عامل چنین وضعیتی می‌داند.
بنا بر تصمیم کمیسیون مرکزی انتخابات فدراسیون روسیه، رأی‌گیری برای انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور به مدت سه روز و از ۱۵ تا ۱۷ مارس ۲۰۲۴ (۲۵ تا ۲۷ اسفند ۱۴۰۲) انجام می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده