آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

دام کلاهبردار ۱۰۰ میلیاردی برای کاربران سایت‌های آگهی آنلاین

دام کلاهبردار ۱۰۰ میلیاردی برای کاربران سایت‌های آگهی آنلاین رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری فردی که اقدام به کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد ریالی از کاربران سایت‌های آگهی اینترنتی کرده بود، خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سعید مجیدی گفت: درپی دریافت شکایت‌های مشابه، با موضوع کلاهبرداری از فروشندگان سایت‌های آگهی اینترنتی، رسیدگی به موضوع در دستورکار کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. بررسی‌های اولیه کارآگاهان نشان از این داشت که مالباختگان کالا‌های مورد نظر را در سایت‌های آگهی اینترنتی، ثبت کرده و مدتی بعد نیز فردی با عنوان خریدار با آن‌ها تماس گرفته است. در ادامه این فرد با بهانه اینکه امکان مراجعه حضوری برای رویت و تحویل کالا را ندارد، از طریق راننده اینترنتی کالای خریداری شده را تحویل گرفته است و بدین ترتیب رسید جعلی انتقال وجه را به مالباختگان ارسال کرده است.

 

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: با انجام تحقیقات تکمیلی به دست آمد، متهم خریدار واقعی نبوده بلکه با استفاده از کارت‌های ملی مسروقه اقدام به تهیه سیم کارت‌های مختلف به نام اشخاص ثالث کرده است و برای منحرف کردن تحقیقات پلیسی از چندین راننده اینترنتی برای دریافت کالا استفاده کرده است. در ادامه کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و استعلام‌های انجام شده در نهایت هویت و مخفیگاه متهم را شناسایی کرده و این فرد را در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

 

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم در مقر انتظامی، ادامه داد: با انتقال متهم به پلیس آگاهی و تجمیع پرونده‌های مشابه، متهم به ۵۰ فقره کلاهبرداری به همین شیوه اعتراف کرد.

 

مجیدی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را بیش از مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کردند، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. تحقیقات ماموران پلیس آگاهی در خصوص این پرونده همچنان ادامه دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار