دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

هیئت حماس به ریاست اسماعیل هنیه امروز وارد قاهره شد

منابع خبری گزارش دادند که هیئت حماس به ریاست اسماعیل هنیه امروز وارد قاهره شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیئتی بلندپایه از جنبش مقاومت فلسطین (حماس) به ریاست اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی این جنبش امروز شنبه به منظور شرکت در نشست رهبران گروه‌های فلسطینی وارد قاهره شد.

هیئت حماس متشکل از اسماعیل هنیه، صالح العاروری، دکتر موسی ابومرزوق، دکتر خلیل الحیه، حسام بدران و روحی مشتهی است.

هدف از نشست رهبران گروه‌های فلسطینی در قاهره، یکچارچه‌سازی موضع فلسطینیان و توافق بر سر یک برنامه راهبردی ملی جهت مقابله با رژیم اشغالگر است.

قرار است نشست رهبران گروه‌های فلسطینی در قاهره در روز ۳۰ ماه جاری با حضور ابومازن برگزار شود. هدف از این نشست بررسی آخرین تحولات فلسطین و تلاش برای تحقق وحدت ملی به ویژه در سایه تشدید تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین است.

پیش‌تر زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی اسلامی اعلام کرد: پیش از آزادی برادران مجاهدمان در زندان‌های تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست دبیرکل‌های گروه‌های فلسطینی در قاهره پایتخت مصر شرکت نخواهیم کرد.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی اسلامی در این زمینه تاکید کرده بود: بازداشت اعضای جنبش در کرانه باختری، باعث شکست نشست آتی دبیران کل گروه‌های فلسطینی خواهد شد.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان، موج گسترده‌ای از بازداشت‌های را علیه فعالان فلسطینی، دانشجویان و حتی خبرنگاران آغاز کرده و با اتهامات مختلف آن‌ها را راهی زندان کرده است.

به گزارش این رسانه‌ها، دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان حتی حاضر به اجرای دستورات قضایی که حکم به آزادی ده‌ها بازداشت شده سیاسی در بند زندان‌های این تشکیلات داده است هم نبوده و بی اعتنا به احکام قضایی همچنان آن‌ها را در بازداشت خود نگه داشته است.

دیاب اللوح سفیر تشکیلات خودگردان در مصر اعلام کرد که محمود عباس امروز شنبه طی سفری رسمی و دو روزه راهی قاهره خواهد شد.

این سفر به دعوت عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر انجام می‌شود.

اللوح اشاره کرد که عباس در این سفر آخرین تحولات فلسطین، تلاش‌های به کار گرفته شده برای پیشبرد روند صلح و پایان اشغالگری و اقدامات و تحرکات مصر در راستای تحقق آشتی ملی و پایان دودستگی و اختلافات داخلی فلسطین را با السیسی بررسی خواهد کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار