توصیه حماس به سران عرب شرکت‌کننده در نشست قاهره

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از سران عرب که در نشست قاهره شرکت کرده‌اند خواست به مسئولیت تاریخی خود در قبال مسئله فلسطین عمل کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 04
کد خبر: ۲۷۲۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، جهاد طا‌ها سخنگوی جنبش حماس گفت: هرگونه تلاش عربی در درجه اول باید بر توقف تجاوزات رژیم اسرائیل و حمایت از ایستادگی و مقاومت ملت فلسطین در برابر اشغالگران متمرکز باشد.

وی افزود اشغالگران باید به اجرای توافق امضا شده در ۱۵ ژانویه وادار و جنایات مستمر آنها علیه فلسطینیان برملا شود.

طا‌ها تاکید کرد باید بر مخالفت با هرگونه طرحی که هدف از آن کوچاندن فلسطینیان است و یا حقوق مشروع آنها در مقاومت بر ضد اشغالگری را هدف قرار می‌دهد، تاکید کرد.

وی خاطر نشان کرد بر اهمیت تشریک مساعی فلسطینی برای مدیریت اوضاع نوار غزه در راستای منافع ملت فلسطین تاکید می‌کنیم.

طا‌ها گفت حماس با پیشنهاد برادران مصری در خصوص تشکیل کمیته پشتیبانی جامعه بر اساس باور خود مبنی بر اهمیت چارچوب فلسطینی که برای کاهش رنج مردم غزه تلاش شود، موافق است.

وی افزود امیدواریم که نتایج و مصوبات نشست سران عرب در سطح مسئولیت پذیری تاریخی که بر عهده سران عرب است، باشد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر