هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

واریزی جدید برای ۳۰۰ هزار بازنشسته

واریزی جدید برای ۳۰۰ هزار بازنشسته معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی از پرداخت وام ۲۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق کانون‌های بازنشستگی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 31
کد خبر: ۱۹۷۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرتضی حسینی؛ معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگویی درباره پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان این سازمان اظهار کرد: میزان این وام در سال ۱۴۰۰، ۷ میلیون تومان بود که در سال گذشته به ۱۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به افزایش مجدد رقم وام قرض الحسنه بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی گفت: این مبلغ امسال به ۲۰ میلیون تومان رسیده است.

معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی درباره نحوه ثبت‌نام و پرداخت این وام افزود: بازنشستگان می‌توانند از طریق کانون‌های بازنشستگی درخواست خود را برای دریافت وام ثبت‌نام کنند.

حسینی اضافه کرد: بازنشستگان باید به کانون‌های بازنشستگی استان‌ها و شهرستان‌ها مراجعه و پس از ارائه مدارک منتظر دریافت وام باشند.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری پرداخت وام قرض الحسنه به ۳۰۰ هزار نفر از بازنشستگان برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: احتمال دارد تا پایان سال این تعداد به ۵۰۰ هزار نفر برسد. / روز نو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار