وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

ادامه نفت‌دزدی اشغالگران آمریکایی از سوریه

اشغالگران آمریکایی در سوریه همچنان به سرقت منابع ملی این کشور به ویژه نفت ادامه می‌دهند به طوریکه روز گذشته ۴۵ تانکر حاوی نفت سرقتی سوریه را به پایگاه‌های خود در خاک عراق منتقل کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 31
کد خبر: ۱۹۷۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، اشغالگران آمریکایی از طریق گذرگاه غیرقانونی المحمودیه، ۲ کاروان حاوی تانکرهای نفت سرقتی از سوریه را به پایگاه‌های خود در خاک عراق منتقل کردند.

 

منابع محلی در حومه الیعربیه اعلام کردند که ۴۵ تانکر حاوی نفت سرقتی سوریه، طی ساعات گذشته از طریق گذرگاه المحمودیه به سمت پایگاه‌های اشغالگران در شمال عراق حرکت کردند.

 

آنها همچنین گزارش دادند که ۵۰ کامیون دیگر نیز بعد از گذشت چند ساعت از حرکت تانکرهای نفتی مذکور، از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید، به سمت عراق رفتند.

 

در حال حاضر نظامیان اشغالگر آمریکایی به صورت غیرقانونی در منطقه الجزیره سوریه مستقر بوده و با همکاری شبه نظامیان کرد سوریه دموکرات، اقدام به غارت منابع ملی این کشور و محصولات راهبردی مانند گندم و جو می‌کنند.

 

این نظامیان چندی قبل نیز ۳۵ تانکر حامل نفت سرقت شده از سوریه را از طریق پایانه مرزی غیرقانونی الولید در شرق حس که به پایگاه‌های خود در شمال عراق منتقل کردند.

 

منابع محلی در حومه یعربیه گزارش دادند که این ۳۵ تانکر در قالب کاروانی با ۱۲۰ خودرو شامل ۶۵ خودرو باری که تجهیزات نظامی استتارشده را حمل می‌کردند و ۲۰ خودرو یخچال‌دار به پایگاه‌های ارتش آمریکا در شمال عراق منتقل شده‌اند.

 

به گزارش این منابع، ۴ خودرو پی‌کاپ متعلق به شبه‌نظامیان قسد (وابسته به آمریکا) نیز این کاروان بزرگ را جهت تأمین امنیت، همراهی می‌کرده‌اند.

 

ارتش تروریست آمریکا با اشغال غیرقانونی مناطق شمالی و شمال‌شرقی سوریه شامل استان‌های دیرالزور، حس که و رقه، به چپاول منابع طبیعی این کشور از جمله چاه‌های نفت و گاز موجود در این مناطق ادامه می‌دهد.

 

این در حالی است که فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه، چندی پیش با اعلام این مطلب که زیان‌های بخش نفت و گاز سوریه در نتیجه جنگ بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۲ به میلیاردها دلار می‌رسد، خواهان جبران خسارت‌های وارده به سوریه شده بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار