کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

عملیات موفق نیروهای سوریه و روسیه علیه تروریست‌های جبهه‌النصره

معاون مرکز روسی آشتی در سوریه گفت که نیروهای هوافضای روسیه و نیروی هوایی سوریه مقر گروه تروریستی «جبهه النصره» در نزدیکی شهر ادلب را منهدم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۷۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روسی برای آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه بامداد یکشنبه از عملیات موفق نیروهای سوری و روسی علیه گروه‌های تروریستی خبر داد.

 

«وادیم کولیت» معاون فرمانده این مرکز طی نشست خبری گفت که نیروهای هوافضای روسیه و نیروی هوایی سوریه شامگاه شنبه مقر گروه تروریستی «جبهه النصره» در نزدیکی شهر ادلب را منهدم کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، کولیت در این‌باره توضیح داد که تروریست‌ها از این مقر هدف قرار داده شده، برای انجام حملات جنایتکارانه علیه غیرنظامیان و شهروندان سوری و همچنین نیروهای نظامی در نزدیکی شهر ادب استفاده می‌کنند.

 

وی اظهار داشت: «در منطقه شهر ادلب، مقر گروه تروریستی جبهه النصره با حمله مشترک نیروهای هوافضای روسیه و نیروی هوایی جمهوری عربی سوریه منهدم شد. آنها افرادی بودند که در سازماندهی و انجام حملات خرابکارانه و تروریستی علیه نیروهای دولتی سوریه و مردم غیرنظامی شرکت داشتند».

 

به نوشته اسپوتنیک، این مقام نظامی روس در ادامه خبر داد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته گروه تروریستی جبهه النصره چهار مرتبه مناطقی را در منطقه کاهش تنش ادلب در استان حلب گلوله‌باران کرده است.

 

طبق این گزارش، کولیت گفت که بر اثر اصابت موشک هدایت‌شونده ضد تانک تروریست‌ها به خودروی نیروهای مسلح سوریه، یک سرباز سوری کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خبر داد که هواپیماهای بدون سرنشین و جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا در سوریه، طی بیست‌وچهار ساعت اخیر ۱۴ مرتبه حریم هوایی سوریه را نقض کرده، موقعیت‌های خطرناک در آسمان سوریه ایجاد نموده و پروتکل‌های جلوگیری از برخورد (با روسیه) را نقض کردند.

 

معاون مرکز روسی آشتی طرف‌های متخاصم سوری پیش از این نیز نسبت به آماده‌شدن تروریست‌ها برای حمله به تأسیسات و نیروهای روس هشدار داده بود./ فارس

ارسال نظر