آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

صادرات اورانیوم و طلای نیجر به فرانسه ممنوع شد

به دنبال تحولات سیاسی اخیر و تنش‌ها، مقام‌های جدید در نیجر صادرات اورانیوم و طلا به فرانسه را ممنوع اعلام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 31
کد خبر: ۱۹۷۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های جدید در نیجر صادرات اورانیوم و طلا به فرانسه را ممنوع اعلام کرده‌اند.

نیجر هفتمین تولیدکننده اورانیوم در جهان به شمار می‌رود. همچنین رسانه‌های این کشور آفریقایی نیز گزارش کردند که حدود ۱۵ تا ۱۷ درصد از این اورانیوم برای تولید برق در فرانسه به کار برده می‌شود.

در همین حال اخیرا نیز آلمان و اسپانیا تصمیم گرفتند که همکاری با نیجر را در پی کودتا در این کشور به حالت تعلیق دربیاورند. بر اساس اعلام وزارت خارجه فرانسه، پاریس نیز برنامه‌های حمایت مالی از نیجر را تا زمانی که نظم قانون اساسی در این کشور برقرار نشود، به حالت تعلیق درآورده است.

چهارشنبه گذشته بخش‌هایی از گارد ریاست‌جمهوری نیجر با محاصره کاخ ریاست‌جمهوری در نیامی، پایتخت این کشور و مسدود کردن دفتر و اقامتگاه محمد بازوم، رئیس‌جمهوری منتخب نیجر شورش و کودتای نظامی را آغاز کردند. امروز دوشنبه سخنگوی گروه «شورای ملی حفاظت از میهن» نیجر اعلام کرد که حسومی مسعودو، نخست‌وزیر موقت نیجر قانونی را امضا کرده که به فرانسه اجازه می‌دهد به بهانه آزادی محمد بازوم، به کاخ ریاست‌جمهوری نیجر حمله کند.

معترضان به دخالت‌های خارجی برای دومین روز متوالی مقابل سفارت فرانسه در نیجر تجمع کردند و هزاران تن با پلاکارد‌های ضد فرانسوی مقابل سفارت فرانسه در نیامی گرد هم آمده و شعار‌هایی در حمایت از حاکمان نظامی جدید در نیجر سر دادند. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار