تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

عراقچی: آمریکا نشان داد طرف قابل اعتمادی برای گفتگو نیست

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران گفت: آمریکا هم در خروج از برجام و هم در مذاکره با کره شمالی نشان داد که طرف قابل اعتمادی برای گفتگو نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، در دیدار هیات پارلمانی کره شمالی به ریاست «پاک چول مین» نائب رئیس مجمع خلق کره و رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان، توسعه و تعمیق همکاری های دو کشور در عرصه های پارلمانی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

طرف کره ای در این دیدار سفر هیات گروه دوستی پارلمانی جمهوری دموکراتیک خلق کره به تهران را فرصت مغتنمی برای توسعه روابط برشمرده و از موفقیت های دولت و مردم ایران در مقابله با تحریم های آمریکا ابراز خوشحالی و گفت: دو کشور همواره از روابط خوب و دوستانه ای در عرصه های مختلف برخوردار بوده و خواهند بود.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن تبریک انتخاب مجدد کیم جونگ اون به عنوان رییس کمیسیون دولتی جمهوری خلق کره اظهار داشت: مهمترین ابزار آمریکا علیه کشور های مستقلی چون ایران و کره شمالی استفاده از تحریم های اقتصادی است ولی با این حال در طول چند دهه‌ گذشته نتوانسته است خللی در اراده دو کشور به وجود آورد.

 

عراقچی خاطر نشان کرد: آمریکا هم در خروج از برجام و هم در مذاکره با کره شمالی نشان داد که طرف قابل اعتمادی برای گفتگو نیست. دولت آمریکا در اقدامی غیر معمول در نظام بین‌الملل، ظریف وزیر امور خارجه ایران را که در سطح بین‌المللی از مقبولیت فراوانی برخوردار است مورد تحریم قرار داده و از سوی دیگر شعار مذاکره سر می‌دهد.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمادگی ‌‌و تمایل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مبادلات سیاسی میان دو کشور در سطوح مختلف، بویژه فراهم کردن سفر محمدجواد ظریف به پیونگ یانگ، در پاسخ به سفر سال گذشته همتای کره ای و همچنین سفر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر