جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵

وزیر کشور خبر داد: ایجاد کمیته برای ساماندهی رسانه‌های مجازی

وزیر کشور گفت: در جلسه ستاد اطلاع رسانی قرار شد کمیته ای تشکیل شود و در آن رسانه‌های مجازی به صورت دقیق بررسی شوند تا بتوانیم شاهد ساماندهی مناسبی از رسانه‌های مجازی باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور درباره سی و سومین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد تا کمیته ای تشکیل شود و در آن کمیته رسانه های مجازی به صورت دقیق بررسی شود تا بتوانیم شاهد ساماندهی مناسبی از رسانه‌های مجازی باشیم.

 

وی افزود: برخی از رسانه‌های مجازی دارای مجوز نیستند و وزارت ارشاد زمانی را اعلام کرده تا این رسانه‌ها مجوزشان را دریافت کنند و پس از مهلت اعلام شده، رسانه های مجازی که مجوز از وزارت ارشاد را نداشته باشند، برخورد خواهیم کرد.

 

وزیر کشور تصریح کرد: امروز که سی و سومین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی را برگزار می‌کنیم، تقریباً سالگرد جلسه هم به شمار می‌رود. مجموعه اقداماتی که صورت گرفته است، سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، اقدامات پیشگیرانه و برخوردهای صورت گرفته نشان از سیاست های موفقیت آمیز است.

 

وی افزود: در این جلسات، سی موضوع همچون ارز،مسکن، موبایل، کاغذ، اتومبیل و کالاهای انباشته شده گزارش گیری و پیگیری شده است.

رحمانی فضلی ادامه داد: امروز عمده ترین مسئله مان، نگرانی افکار عمومی از فعالیت‌های فضای تبلیغات رسانه‌ای است که به نوعی اتهام‌زنی می کنند یا به پخش شایعات دروغ پردازی می پردازند.

 

وزیر کشور تاکید کرد: قوه قضاییه با فساد و رانت خواری برخورد میکند و نگرانی‌های امروز ما از نظام تبلیغات و اطلاع رسانی آن به افکار عمومی است که باید تبلیغات به گونه ای باشد که را مقوم افکار عمومی باشد ومردم بدانند که با فساد برخورد می‌شود، اگر نوع تبلیغات مدیریت شده نباشد ،عکس ماجرا را شاهد خواهیم بود، به ویژه شبکه‌ها و رسانه های خارجی که به تهمت زنی می پردازند.

وی گفت: کمیته قرار گرفته تا پس از بررسی، دستورالعملی را برای این موضوع قرار دهد.

 

رحمانی فضلی با اشاره به پخش آگهی های اقتصادی و دعوت به سرمایه گذاری در شبکه های معاند، گفت: این موضوع در جلسه مورد بررسی قرار گرفت و مصوبه‌ای که قبل از شورای امنیت ملی داشت آن مصوبه به صورت جدی پیگیری خواهد شد، یعنی دادن اطلاعیه آگهی دعوت به سرمایه‌گذاری یا بورسیه دانشجویان خلاف مقررات است و کسانی که بی اطلاع هستند باید بدانند که اینها خلاف مقررات بوده و به صورت جدی با آنها برخورد خواهیم کرد.

 

وزیر کشور بیان کرد: عمده موضوعات مطرح شده در جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیعات اقتصادی، پیگیری و در حال انجام است و همکاری همه حوزه‌های رسانه ای و واحدهای تولیدی اقتصادی را شاهد هستیم تا این بخش ها در فضای آرام قرار بگیرند. امیدواریم با پیگیری دقیق مباحث اقتصادی بتولنیم امید را در دل های مردم ایجاد کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha