بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه

اوکراین: روسیه تولید موشک‌های کروز کالیبر را به شدت افزایش داده است

اوکراین: روسیه تولید موشک‌های کروز کالیبر را به شدت افزایش داده است رئیس رکن اطلاعات ارتش اوکراین از توانمندی روسیه در ساخت بیش از ده‌ها تیر موشک کروز کالیبر در ماه در بحبوحه جنگ با کی‌یف خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 01
کد خبر: ۱۹۷۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس رکن اطلاعات ارتش اوکراین روز دوشنبه گفت که روس‌هاعلی‌رغم جنگ با اوکراین، تولید موشک‌های کروز کالیبر را به ده‌ها تیر در ماه افزایش داده‌اند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «العربیه» «آندری یوسوف»، رئیس رکن اطلاعات ارتش اوکراین گفت: «ده‌ها نمونه موشک تولید شده کالیبر وجود دارد و از جمله روسیه شمار ساخت موشک‌های "اسکندر" را افزایش داده است.»

وی افزود، این که در بحبوحه جنگ با اوکراین روسیه خود را به عنوان کشوری قرار می‌دهد که می‌خواهد در بازار فروش تسلیحات پیشرو باشد، مهم است.

بر اساس این گزارش، موشک کالیبر خانواده‌ای از موشک‌های کروز روسی است که به دلیل تطبیق پذیری و قابلیت‌های دوربرد شناخته شده‌اند. این موشک‌ها برای پرتاب از سکو‌های مختلف از جمله زیردریایی‌ها، کشتی‌ها و هواپیما طراحی شده‌اند. این سامانه موشکی در طول استقرار موفقیت‌آمیز خود در جنگ سوریه زمانی که کشتی‌های جنگی روسیه موشک‌های کروز کالیبر را به سمت اهدافی در سوریه پرتاب کردند، مورد توجه جهانی قرار گرفت.

موشک کالیبر به دلیل دقت و توانایی خود در حمل انواع مختلف کلاهک‌ها شناخته شده است و آن را به یک سرمایه نظامی قابل توجه در زرادخانه دریایی و راهبردی روسیه تبدیل می‌کند.

سامانه موشکی اسکندر نیز خانواده موشک‌های بالستیک کوتاه برد با سوخت جامد است که توسط روسیه ساخته شده است. این موشک‌ها متحرک هستند و می‌توانند از سکو‌های مختلف از پرتاب شوند. موشک‌های اسکندر به دلیل توانایی حمل انواع کلاهک‌ها از جمله کلاهک‌های معمولی و اتمی شناخته شده‌اند. برد آن‌ها تا ۵۰۰ کیلومتر است و دقت بالایی دارند.

«یوری احنات» سخنگوی نیروی هوایی نیز اخیرا در اظهاراتی گفت: «ما اهداف پرسرعت، احتمالا موشک‌های بالستیک را ثبت کرده‌ایم. روسیه در حملات هوایی از انواع مختلف تسلیحات استفاده می‌کند.»

وی گفت که موشک‌ها مسیر بسیار پیچیده‌ای را در پیش گرفته و حتی در یک نقطه چرخش ۱۸۰ درجه انجام دادند.

رئیس جمهور اوکراین نیز با اذعان به قدرتمند بودن یگان هوا فضای روسیه بار دیگر دریافت سامانه‌های بسیار پیشرفته ضد هوایی برای مقابله با حملات موشکی قدرتمند روسیه را خواستار شد. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت که تنها راه برای مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به «سپر هوایی تمام عیار» است.

زلنسکی افزود، علیرغم تمام کمک‌های نظامی که به اوکراین می‌رسد، این کشور به سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری برای پوشش تمام قلمروی خود نیاز دارد.

روسیه از شروع جنگ با اوکراین تاکنون بار‌ها اهداف غیر نظامی این کشور را هدف قرار داد. روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین، اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را تجاوز و حمله به تمامیت ارضی «خود خوانده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار