مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

قوه قضایی سراغ مفاسد افرادی رفت که کسی گمان برخورد با آنها را نمی‌کرد

نماینده مردم شازند در مجلس گفت: حرکت خوبی در برخورد با مفاسد در قوه قضائیه شروع شده و حتی روی افرادی دست گذاشته شده که کسی فکر نمی‌کرد قوه قضائیه با آنها کاری داشته باشد که این روند می‌تواند موجب اعتماد مردم به مسئولان شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، علی ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ، با تقدیر از اقدامات رئیس دستگاه قضا در برخورد با مفاسد گفت: آقای رئیسی حرکت خوبی را در برخورد با مفاسد شروع کرده و امیدواریم که این حرکت همچنان به همین شکل ادامه پیدا کند.

 

وی افزود: آقای رئیسی در برخورد با مفاسد، برخورد با افرادی را در دستورکار قرار داده که شاید کسی فکر نمی‌کرد به آنها پرداخته شود و این باعث می‌شود تا کسانی که در جریان سوءاستفاده‌ها و اختلاس‌ها جری شده بودند به خود بیایند.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من فکر می‌کنم اگر آقای رئیسی این روند را با همین شدت ادامه دهد، می‌توانیم شاهد باشیم که تا مسیر روبه سلامت اقتصادی و اداری را به شکل بهتری طی کنیم.

 

ابراهیمی خاطرنشان کرد: این برخورد با مفاسد توسط قوه قضائیه قطعا موجب ایجاد امید در میان مردم می‌شود و اعتماد بیشتر مردم به مسئولان را در پی دارد.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما در این مقطع سرمایه بزرگی را به خصوص اعتماد مردم را از دست داده‌ایم و اگر با همین اختلاس‌هایی که بروز کرده برخورد قاطع و بدون اغماضی صورت گیرد، موجب بازگشت اعتماد از دست رفته مردم می‌شود و قوه قضائیه از نهادهای موثر در این زمینه است که می‌تواند نسبت به جلب اعتماد مردم اقدام کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن نوروزی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
0
0
درود بر این شجاعت ...به امید اجرای عدالت در ایران عزیز...