عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید

قوه قضایی سراغ مفاسد افرادی رفت که کسی گمان برخورد با آنها را نمی‌کرد

نماینده مردم شازند در مجلس گفت: حرکت خوبی در برخورد با مفاسد در قوه قضائیه شروع شده و حتی روی افرادی دست گذاشته شده که کسی فکر نمی‌کرد قوه قضائیه با آنها کاری داشته باشد که این روند می‌تواند موجب اعتماد مردم به مسئولان شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، علی ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ، با تقدیر از اقدامات رئیس دستگاه قضا در برخورد با مفاسد گفت: آقای رئیسی حرکت خوبی را در برخورد با مفاسد شروع کرده و امیدواریم که این حرکت همچنان به همین شکل ادامه پیدا کند.

 

وی افزود: آقای رئیسی در برخورد با مفاسد، برخورد با افرادی را در دستورکار قرار داده که شاید کسی فکر نمی‌کرد به آنها پرداخته شود و این باعث می‌شود تا کسانی که در جریان سوءاستفاده‌ها و اختلاس‌ها جری شده بودند به خود بیایند.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من فکر می‌کنم اگر آقای رئیسی این روند را با همین شدت ادامه دهد، می‌توانیم شاهد باشیم که تا مسیر روبه سلامت اقتصادی و اداری را به شکل بهتری طی کنیم.

 

ابراهیمی خاطرنشان کرد: این برخورد با مفاسد توسط قوه قضائیه قطعا موجب ایجاد امید در میان مردم می‌شود و اعتماد بیشتر مردم به مسئولان را در پی دارد.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما در این مقطع سرمایه بزرگی را به خصوص اعتماد مردم را از دست داده‌ایم و اگر با همین اختلاس‌هایی که بروز کرده برخورد قاطع و بدون اغماضی صورت گیرد، موجب بازگشت اعتماد از دست رفته مردم می‌شود و قوه قضائیه از نهادهای موثر در این زمینه است که می‌تواند نسبت به جلب اعتماد مردم اقدام کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محسن نوروزی
Hong Kong
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
0
0
درود بر این شجاعت ...به امید اجرای عدالت در ایران عزیز...
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار