ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

گزارش پولیتیکو درباره طرح‌های جایگزینی زلنسکی

گزارش پولیتیکو درباره طرح‌های جایگزینی زلنسکی دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین روز سه‌شنبه گزارش وبگاه آمریکایی پولیتیکو درباره طرح‌های جایگزینی زلنسکی در صورت مرگ را رد کرده و گفت هیچ طرحی در این باره وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکسی دانیلوف» دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین روز سه‌شنبه گفت که اوکراین هیچ طرحی در صورت مرگ «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین ندارد.

وبگاه آمریکایی «پولیتیکو» روز سه‌شنبه به نقل از مقامات اوکراینی گزارش داد سران این کشور طرحی را برای تضمین جانشینی قدرت در صورت مرگ «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تدوین کرده‌اند.

طبق این گزارش، تحت قانون اساسی اوکراین، در صورت ناتوانی یا نبود زلنسکی، «روسلان استفانچوک» رئیس فعلی پارلمان برای انجام وظایف رئیس‌جمهور اقدام خواهد کرد. با این حال، از آنجا که او از نفوذ و محبوبیت مردمی زیادی برخوردار نیست، فرض بر این است که وظایف ریاست‌جمهوری توسط گروهی از چهره‌های رده بالای سیاسی اطراف زلنسکی مثل «آندری یرماک» رئیس دفتر زلنسکی، «دیمیتری کولبا» وزیر خارجه، «الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع و «والری زالوژنی» فرمانده کل نیرو‌های مسلح اوکراین انجام شود.

دانیلوف که با شبکه «رادا» مصاحبه می‌کرد گفت که تمام چیزی که در مقاله پولیتیکو نوشته شده، «مزخرف کامل» است.

وی در ادامه گفت: «در بحبوحه جنگ به القای چنین چیز‌هایی نیاز نداریم و روزنامه‌نگاران در خصوص چیزی که درباره آن حرف می‌زنند اصلا درک ندارند».

دانلیوف گفت: «اطلاعات (پولیتیکو) کاملا غیرصحیح بوده و هیچ طرحی در این باره وجود ندارد و رئیس جمهور، فرمانده کل نیرو‌های مسلح به شمار می‌آید».

پیش‌تر زلنسکی خواسته بود به گزارش‌های رسانه‌ای درباره سوءقصد به جان او اهمیت داده نشود. «کریس ویپل» نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی در کتابی به نقل از مقام‌های اوکراینی نوشته رئیس‌جمهور اوکراین از زمان آغاز درگیری‌ها در روسیه در ۲۴ فوریه سال ۲۰۲۲، از ۱۲ تلاش علیه جانش جان به در برده است. وی افزود دو مورد از این سوءقصد‌ها با کمک اطلاعاتی که «ویلیام برنز» رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در جریان سفرش به کی‌یف قبل از آغاز عملیات روسیه در اوکراین در اختیار زلنسکی گذاشت، خنثی شد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار