قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

عضو کمیسیون آموزش مجلس: مهلت دولت برای معرفی وزیر آموزش و پرورش هفته آینده تمام می‌شود

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن انتقاد از عملکرد دولت در حوزه وزارت آموزش و پرورش گفت: مهلت دولت برای معرفی وزیر جدید آموزش و پرورش به مجلس هفته آینده به پایان می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، جبار کوچکی‌نژاد ، از پایان موعد سه ماهه سرپرستی حسینی بر مسند سرپرستی وزارت آموزش و پرورش خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه مهلت سرپرست فعلی به زودی تمام می‌شود دولت باید تا هفته آینده با معرفی وزیر تکلیف وزارتخانه آموزش و پرورش را مشخص کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن انتقاد از عملکرد‌ دولت در بحث معرفی وزیر جدید آموزش و پرورش به مجلس عنوان کرد: از دولت انتظار داشتیم تا قبل از اینکه مهلت سرپرستی حسینی در مسند وزارت آموزش و پرورش به شمار بیافتد وزیر پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند اما این کار را انجام نداد.

 

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه دولت برای معرفی وزیر جدید آموزش و پرورش به مجلس در حال حاضر هیچ‌گونه تعجیلی به خرج نمی‌دهد تصریح کرد: به زودی سال تحصیلی جدید فرا می‌رسد در حالی‌که وزارتخانه عریض و طویل و بسیار بزرگی نظیر آموزش و پرورش به علت تعلل دولت هنوز وزیر ندارد.

 

کوچکی‌نژاد وجود مشکلات بسیار اساسی و چالش‌های بزرگ در مجموعه آموزش و پرورش کشور را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: فرآیند انتخاب و معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بسیار طولانی‌تر از حد معمول شده و از دولت انتظار داریم لااقل یک شخص متخصص و کارآمد را برای این وزارتخانه حساس معرفی کند.

 

وی از پایان مهلت دولت برای تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش تا هفته آینده سخن گفت و خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش در شرایط کنونی با مشکلات و چالش‌های بسیار فراوانی روبه‌رو است و انتظار داریم دولت ضمن معرفی وزیر جدید به مجلس برای سروسامان بخشیدن به آن واقعاً تدبیری بیاندیشد.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا دولت در مورد زمان معرفی وزیر جدید با مجلس گفت‌وگو و مشورت کرده است اظهار داشت: به عقیده بنده جدای از این حرف و سخن‌ها آن‌چه که در اینجا بسیار اهمیت دارد این است که فرصت دولت برای انتخاب وزیر جدید در حال از دست رفتن است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر