اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

خاندوزی: بانک و بیمه مشترک بین ایران و سوریه تشکیل شد

وزیر اقتصاد گفت: یکی از تصمیمات در سفر رئیس جمهور به سوریه ایجاد دو نهاد تسهیل‌گر بود که بیمه و بانک مشترک ایران و سوریه تشکیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار داشت: یکی از تصمیمات در سفر رئیس جمهور به سوریه ایجاد دو نهاد تسهیل‌گر بود که بیمه و بانک مشترک ایران و سوریه تشکیل شده که می‌توانیم تجار خود را پشتیبانی کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: کنسرسیومی متشکل از سه شرکت بیمه‌ای که بیمه‌های غیردولتی هستند با طرف سوری قرارداد بستند به سهم 40 درصد طرف سوری و 60 درصد طرف ایرانی.

 

وزیر افتصاد افزود: دو بانک با مشارکت دو بانک غیردولتی ایرانی هم تأسیس شد که امیدواریم پشتیبانی شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ایرانی را انجام دهیم.

 

خاندوزی درباره پول‌های بلوکه شده ایران در کره و سایر کشورها اظهار داشت: مذاکرات خوبی صورت گرفته و به محض اتمام مذاکرات از طریق رئیس کل بانک مرکزی اعلام می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار