روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

سخنان جدید وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه بندی معلمان بازنشسته+ جزئیات

وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین اقدامات انجام شده برای رتبه بندی بازنشستگان در آموزش و پرورش به خبرنگاران گفت: رتبه بندی بازنشستگان در آموزش و پرورش اعمال شده است ولی مسئله مربوط به پرداخت کسور بازنشستگان است که باید از طریق سازمان برنامه بودجه به صندوق بازنشستگی کشوری با صدور احکام انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۵۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر, وزیر آموزش و پرورش  درباره آخرین اقدامات انجام شده برای رتبه بندی بازنشستگان در آموزش و پرورش  گفت: رتبه بندی بازنشستگان در آموزش و پرورش اعمال شده است ولی مسئله مربوط به پرداخت کسور بازنشستگان است که باید از طریق سازمان برنامه بودجه به صندوق بازنشستگی کشوری با صدور احکام انجام شود.

 

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: پرداخت هزینه تحصیلی دانش آموزان دهک 1 تا 4 سمپاد از سوی دولت انجام می شود.

 

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: پرداخت هزینه تحصیلی دانش آموزان دهک 1 تا 4 سمپاد از سوی دولت انجام می شود.

 

وی افزود: با توجه به اینکه اعتباراتی برای پوشش این گروه از دانش آموزان پیش بینی نشده بود، این کار در قالب هدیه ویژه رئیس جمهور انجام خواهد شد.

 

وی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای رتبه بندی بازنشستگان در آموزش و پرورش به خبرنگاران گفت: رتبه بندی بازنشستگان در آموزش و پرورش اعمال شده است ولی مسئله مربوط به پرداخت کسور بازنشستگان است که باید از طریق سازمان برنامه بودجه به صندوق بازنشستگی کشوری با صدور احکام انجام شود.

 

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه این موضوع را به صورت پیوسته پیگیری می کند،‌ تصریح کرد: بین سازمان برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری درباره وجهی که برای بازنشستگان آموزش و پرورس باید پرداخت شود، اختلاف نظر وجود دار ولی پیش از شروع سال تحصیلی این موضوع حل می‌شود.

 

وی درباره اینکه واریزی اخیر معلمان بر اساس رتبه بندی انجام شده صورت گرفته است،‌ گفت: آنچه که ما انجام دادیم بر اساس رتبه بندی است ولی آنچه که صندوق بازنشستگان کشوری انجام می‌دهد بر اساس احکام است که صادر خواهد شد.

 

صحرایی درباره موضوع عدم پرداخت شهریه در دهک‌ها پایین در مدارس سمپاد عنوان کرد: دانش آموزانی که در مدارس سمپاد پذیرفته می‌شوند باید شهریه پرداخت کنند ولی دهک‌های یک تا ۴ از پرداخت شهریه معاف هستند.

 

وی درباره آزمون استخدام دبیر که قرار است ۱۲ مرداد برگزار شود، تصریح کرد: این آزمون با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود؛ بیش از ۳۰۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کردند و حدود ۲۲ هزار نفر ظرفیت جذب دبیر وجود دارد که امیدواریم با جذب این تعداد معلم، میزان کسری دبیر به ویژه در مدارس ابتدایی جبران شود./فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
0
0
هی پاس بدهید
وجود شما وعدم وجود شما چه تاثیری دارد
میم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
0
0
آقای وزیر داداش کره ماه که سفر نمی کنی اینقدر طول میدی کار دو ساعت حساب و کتاب است فقط دو ساعت البته اگر بخاین
ر_الف
United States of America
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
0
فقط وعده و وعید
آخه چرا حرفاتون متناقض هست آقای لاشکی یه چی میگه شما چیز دیگه !!! دو ساله به بازنشستگان ۱۴۰۰ دارین وعده و وعید میدین
تحلیل های برگزیده