چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

وزیر صهیونیست: کرانه باختری باید هر چه سریع‌تر الحاق شود

وزیر صهیونیست: کرانه باختری باید هر چه سریع‌تر الحاق شود وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی با جعلی خواندن «خط سبز»، خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عمیحای الیاهو» وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه)، در گفتگو با رادیو ارتش «گلگلتز» خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری شد.

این وزیر صهیونیست گفت: «آن خط سبزی که سرزمین‌هایی را که اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تحت کنترل خود درآورده، مشخص می‌کند، وجود ندارد و جعلی است.»

عمیحای الیاهو در ادامه به کرانه باختری فلسطین با نام‌های عبری آن‌ها اشاره کرد و افزود: «باید حاکمیت ما بر مناطق یهودا و سامره (اشاره به کرانه باختری) اعمال شود. این کار باید در اسرع وقت و تا جای ممکن به صورت هوشمندانه انجام شود.»

رژیم صهیونیستی و سازمان آزادی‌بخش فلسطین پس از سال ۱۹۹۵ توافقی معروف به «اسلوی ۲» را امضا کردند که کرانه باختری را به سه بخش تقسیم کرد. این سه بخش به ترتیب «الف»، «ب» و «ج» نام دارند. منطقه الف که ابتدا ۳ درصد کرانه باختری را تشکیل می‌داد، در سال ۱۹۹۹ توسعه یافت و ۱۸ درصد کرانه باختری را شامل شد. غالب نهاد‌های این منطقه تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین هستند.

در منطقه ب که ۲۱ درصد کرانه باختری را شامل می‌شود، تشکیلات خودگردان فلسطین تنها مسئولیت حوزه آموزش، بهداشت و اقتصاد را برعهده دارد. رژیم صهیونیستی امنیت بیرونی هر دو منطقه الف و ب را بر عهده دارد به این معنا که این رژیم هر زمانی که اراده کند، می‌تواند برای بازداشت و ترور هر شهروند فلسطینی وارد این مناطق شود.

در منطقه ج که حدود ۶۰ درصد اراضی کرانه باختری را در بر می‌گیرد، طبق توافق اسلو این منطقه باید تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین باشد، اما در عمل به طور کامل تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی است و اکثر شهرک‌های صهیونیستی نیز در آن واقع هستند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار