همکاری هسته‌ای روسیه و چین وارد فاز جدیدی می‌شود سقوط یک هواپیما در الجزایر چهار کشته بر جای گذاشت قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای سفارت اسرائیل در آتن تخلیه شد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان، یک شهید برجا گذاشت وزارت خارجه آمریکا سفر ویتکاف به روسیه را تایید کرد طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد بلومبرگ: روسیه در حال بررسی برقراری آتش‌بس هوایی با اوکراین است بالا گرفتن تنش‌ها میان رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و نتانیاهو فایننشال تایمز: ترامپ آماده تحریم‌های جدید علیه ناوگان روسیه می‌شود نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر مدعی حضور نیرو‌های خارجی در جبهه روسیه شد

آموزش‌های نظامی و هدایت پهپاد در مدارس اوکراین

با ادامه نبرد بین اوکراین و روسیه، مقامات ارشد اوکراین تصمیم گرفته‌اند آموزش‌های نظامی از جمله هدایت پهپاد را در دور‌های آموزشی پایه این کشور قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، با ادامه جنگ بین اوکراین و روسیه، مقامات ارشد اوکراین تصمیم گرفته‌اند یادگیری امور نظامی و دفاعی را در دور‌های آموزشی پایه این کشور بگنجانند.

 

خبرگزاری روسی اسپوتنیک» روز چهارشنبه در این زمینه گزارش کرد که «اوکسن لیسووی» وزیر آموزش و علوم اوکراین گفته است که این کشور یک دوره آموزشی با نام «دفاع از اوکراین» را برای آموزش هدایت هواپیماهای بدون سرنشین، آموزش کمک‌های اولیه و همچنین جهت‌یابی مسیرها اجرا خواهد کرد.

 

وزیر آموزش و علوم اوکراین افزود که این برنامه آزمایشی در ماه سپتامبر راه‌اندازی خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش، روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این این کشور نیرو اعزام کرد و از آغاز عملیات نظامی خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد. این جنگ کماکان ادامه یافته و طرفین استفاده از پهپادها را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

 

«سرگئی کراوستوف» وزیر آموزش روسیه نیز اخیرا گفته بود که آموزش‌های نظامی از سپتامبر ۲۰۲۳ به مدارس روسیه بازخواهند گشت. این آموزش شامل موارد احتمالی برای مقابله با حمله شیمیایی یا اتمی، کمک‌های اولیه و تجربه کار با اسلحه «کلاشینکف» است.

 

این آموزش قصد دارد دانش‌ آموزان را با مهارت‌های نظامی با نزدیک شدن به سن خدمت اجباری آماده کند و میزان پذیرش را برای بسیج و خدمت اجباری افزایش دهد. این ابتکار بخشی از پروژه القای ایدئولوژی میهن پرستی در روسیه است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار