المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

درخواست کمک هنیه از سید حسن نصرالله

درخواست کمک هنیه از سید حسن نصرالله اسماعیل هنیه در مورد وضعیت اردوگاه عین الحلوه به سید حسن نصرالله پیام داد و از او درخواست کمک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس با ارسال نامه‌ای به «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب الله لبنان وضعیت اردوگاه فلسطینی عین الحلوه در لبنان را تشریح کرد.

 

در نامه اسماعیل هنیه به سید حسن نصرالله آمده است: «حوادث ناگواری که در حال حاضر در اردوگاه عین الحلوه در حال وقوع است، منجر به جان باختن تعدادی از فرزندان فلسطین و مجروح شدن ده‌ها نفر شده است. همچنین تعدادی از خانواده‌ها به ناگزیر به بیرون از اردوگاه آواره شدند.»

 

در ادامه این نامه؛ رئیس دفتر سیاسی حماس از دبیرکل حزب الله لبنان خواستار کمک و تلاش برای آرام شدن اوضاع اردوگاه فلسطینیان شده و گفته است: «از حضرتعالی درخواست دارم تا برای توقف درگیری‌های جاری در اردوگاه عین الحلوه تلاش نمائید و اوضاع را به حالت قبل برگردانید. اطمینان خاطر و تاکید دارم که جنبش حماس نیز به امنیت و ثبات در این اردوگاه اهمیت می‌دهد و این اردوگاه همچنان صحنه بازگشت به فلسطین خواهد بود و سلاح‌های فلسطینیان فقط علیه دشمن صهیونیستی استفاده خواهد شد.»

 

هنیه همچنین بر لزوم احترام به تصمیمات مراجع فلسطینی به ویژه کمیسیون اقدام مشترک فلسطینی و هماهنگی کامل با مراجع رسمی ذیربط لبنان در خصوص عدم توسل به تسلیحات، آتش بس نهایی و عقب نشینی شورشیان در اردوگاه اشاره کرد و گفت: «حضور شبه نظامیان در خیابان‌ها فرصتی برای کمیته تحقیق برای رسیدگی به جنایت‌هایی است که با هماهنگی برخی مقامات ذیربط انجام شده است.»

 

با وجود آنکه چند روز از آغاز درگیری‌ها در اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان می‌گذرد اما تحلیلگران همچنان به بررسی ابعاد این فتنه در راستای انحراف افکار عمومی از اوضاع متشنج اراضی اشغالی و مشغول کردن گروه‌های مقاومت به خود می‌پردازند.

 

تشدید رقابت داخلی میان گروه‌های فلسطینی موجب سو قصد به جان محمود خلیل و عبد فرهود از اعضای عصبه الانصار و الشباب المسلم و ترور ابو اشرف العرموشی از مسئولان ارشد جنبش فتح در اردوگاه آوارگان فلسطینی- سوری عین الحلوه در لبنان شده است. پس از این حادثه دولت خودگردان با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن ترور مسئول ارشد خود، اعلام کرد تروریست‌ها از تمام «خطوط قرمز» عبور کردند.

 

با گسترش دامنه نبرد مسلحانه میان گروه‌های درگیر، احزاب و ارتش لبنان برای کنترل نزاع و اعلام آتش‌بس به صورت مستقیم ورود پیدا کردند. المیادین به نقل از منابع محلی، خبر از افزایش سطح خشونت‌ها و ترک اردوگاه از سوی ۶۰ درصد از ساکنان آن داده است. علاوه بر این نیروهای سازمان ملل نیز به صورت موقت عملیات کمک‌رسانی به ۵۰ هزار نفر آواره اردوگاه عین الحلوه را به حالت تعلیق درآوردند.

 

اردوگاه عین الحلوه بزرگ‌ترین محل تجمع آوارگان فلسطینی در لبنان است. این منطقه فلسطینی‌نشین در نزدیکی شهر ساحلی صیدا واقع شده است. قدمت تأسیس عین الحلوه به سال ۱۹۴۸ باز می‌گردد. به گزارش سازمان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، تعداد فلسطینی‌های حاضر در عین الحلوه ۵۴ الی ۷۰ هزار نفر اعلام شده اما پس از آغاز بحران داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱ تعداد پناهندگان این اردوگاه به رقم ۱۲۰ هزار افزایش یافته است. این موضوع سبب شده است تا عین الحلوه بدل به محلی برای حضور انواع عناصر وابسته به جریان‌های اسلام‌گرا، سلفی، ملی‌گرا و جریان نزدیک به فتح شود. با وجود قرار داشتن این اردوگاه در خاک لبنان اما ارتش ورود به این اردوگاه را ممنوع اعلام کرده و مسئولیت آن را به گروه‌های فلسطینی واگذار کرده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار