طرح جدید سهام عدالت در راه است؟ / نماینده مجلس: سهام عدالت دارایی مردم است، به دولت تعلق ندارد صدرنشین ثروت شخصی در اروپا کدام کشور است؟ / لیست کشور‌ها نحوه واریز حقوق نیرو‌های شرکتی / تاریخ دقیق تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی جزئیات کامل جدیدترین حراج شمش طلا مرداد ۱۴۰۵ + زمان، شرایط و مدارک مورد نیاز پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ / دلار در آستانه عقب‌نشینی یا صعود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا در آستانه صعود؟ آخرین قیمت انواع خودرو در بازار امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۴ مرداد ۱۴۰۵/ سقوط شدید قیمت سکه + جدول قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر و ماست چند شد؟ قیمت طلا امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات قرعه‌کشی سایپا مرداد ۱۴۰۵ جزییات جدید ساعت کاری بانک‌ها در مرداد ۱۴۰۵ شورای رقابت: تا اردیبهشت افزایش قیمت خودرو نداریم ۱۳ صفر امسال مصادف با ۶ مرداد طلا بخریم؟ پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار در کریدور ۱۸۰ هزار تومانی می‌ماند یا صعود می‌کند؟

تولید و عرضه کافی پوشاک حجاب در کشور

تولید و عرضه کافی پوشاک حجاب در کشور دبیرکل جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار گفت: تولید پوشاک متناسب با حجاب به اندازه کافی در کشور وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، احمد کریمی اصفهانی در مورد مطالبه برخی مخاطبان خبرگزاری فارس مبنی بر اینکه کالاهای حجاب به اندازه کافی در بازار وجود ندارد و خرید پوشاک متناسب با حجاب با سختی همراه است، گفت: از نظر تولید پوشاک حجاب هیچ مشکلی نداریم و صنف پوشاک و لباس نیز پوشاک‌های متناسب با حجاب را به طور وفور در بازار هم تولید و هم عرضه می‌کند.

 

وی در مورد اینکه محل عرضه محصولات حجاب کجاست که مردم گلایه دارند، گفت: مکان‌های عرضه شامل مانتوفروشی‌های میدان هفت‌تیر، فروشگاه‌های سطح شهر و همچنین بازار تهران است و هم از نظر تولید و هم از نظر عرضه مشکلی وجود ندارد.

 

کریمی اصفهانی این نکته را هم تأکید کرد: یکی از مشکلات محاسباتی این است که عده‌ای فکر می‌کنند ، تعداد بی‌حجاب‌ها از بانوان بی‌حجاب بیشتر است، در حالی که افراد باحجاب کمتر در خیابان‌ها تردد می‌کنند و این گونه نیست که تعداد زنان باحجاب کمتر باشد.

 

به گفته دبیرکل جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار، ما از نظر از تولید چادر مشکی داخلی مشکلی نداریم. هم از لحاظ کیفیت و هم از نظر قیمت تولید پارچه چادر مشکی نسبت به مشابه خارجی ارزانتر است و کارخانه‌های خوبی در کشور راه‌اندازی شده است.

 

وی این را هم گفت: یکی از مشکلات این است که خانم‌ها اکثراً اهل تجمل هستند. البته باید الگوهای زیبا در تولید پوشاک برای خانم‌ها ارائه شود، اما اکثر این لباس‌ها برای داخل منزل است و لباس‌های بیرونی باید متناسب با معیارهای اسلامی و پوشیده باشد، وگرنه برخی لباس‌ها برای محارم و داخل منزل نه تنها ایرادی ندارد بلکه بسیار هم سفارش شده است.

 

کریمی اصفهانی این را هم گفت: گاهی مشکل بی‌حجابی برخی دختران کم‌سن و سال فرهنگ پدر و مادرها است که مسبب بی‌حجابی در جامعه می‌شوند، زیرا شخصیت فرزند در دوران نوجوانی در خانه خوب رشد نمی‌کند و شان او حفظ نمی‌شود و او را تحقیر می‌کنند که این مسئله باعث می‌شود، وقتی به سن جوانی برسد در خود احساس تحقیر کند و به خودنمایی در جامعه بپردازد، در حالی که خانواده‌هایی که به ویژه دختر دارند باید او را گرامی بدارند و در منزل برای او شخصیت قائل شوند و احترام بگذارند، تا موجب احساس کمبود محبت نکند و موجب خودنمایی در خیابان‌ها نشود.

 

دبیرکل جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار ادامه داد: عده‌ای در بازار هستند که بهترین مدل‌های روز مناسب با سلیقه بانوان را طراحی و تولید می‌کنند و بازار از نظر تنوع مدل‌ها مشکلی ندارد، اما باید تقاضا هم برای این مدل‌ها وجود داشته باشد.

 

کریمی اصفهانی همچنین در مورد تولید پارچه چادر مشکی گفت: ما در کشور کارخانه‌های خوبی برای تولید چادر مشکی داریم که دارای کیفیت خوبی هم هستند و مشکلی از نظر تولید وجود ندارد و باید مدل‌ها و طراحی‌های جدید هم مرتب به جامعه ارائه شوند که در عین زیبایی و مورد پسند واقع شدن بتواند معیارهای یک پوشاک مناسب اسلامی را هم داشته باشند.

 

برخی مخاطبان با ثبت پویش‌هایی با عنوان «هزینه مالی محجبه بودن را کم کنید» ، «حمایت از طراحان و تولیدکننده‌های پوشاک ایرانی - اسلامی»، «گرانی و نبود پوشاک اسلامی را پیگیری کنید» و «جلوگیری از عرضه پوشاک مغایر با قوانین اسلامی» خواستار پاسخ مسؤولان مربوطه در این زمینه شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار