صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

وعده زلفی‌گل برای افزایش سرانه ورزشی در دانشگاه‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از افزایش سرانه ورزشی در دانشگاه‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه چهارشنبه ۱۱ مردادماه در آیین افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با گرامیداشت یاد و خاطره تمام شهدا به ویژه سردار حاج حسین همدانی، شهید سلیمانی و شهدای سلامت و امنیت تأکید کرد: دانشگاه بوعلی هیأت رئیسه‌ای از خانواده ایثارگر دارد و برای میزبانی شایسته از این برنامه زحمات زیادی کشیده است.

 

وی اظهار داشت: اینگونه برنامه‌ها و رقابت‌های ورزشی موجب شادی، نشاط و سلامتی نسل جدید می‌شود و باید این رفتار در بین دانشجویان نهادینه شود چراکه ورزش راهی برای پیشگیری از نارسایی‌های جسمی است.

 

زلفی‌گل با بیان اینکه هر نظامی که بدنبال کاهش آسیب‌های جسمانی، اجتماعی و فرهنگی است، برای تربیت بدنی سرمایه گذاری می‌کند، خاطرنشان کرد: ورزش موجب پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات جامعه می‌شود و در وزارت علوم در دولت سیزدهم این ظرفیت جدی گرفته شده است.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه بیان کرد: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ورزشی در اولویت کارهای وزارتخانه است. در صدد هستیم سرانه ورزشی در دانشگاه ها را افرایش دهیم و امکانات و تجهیزات ورزشی را در مراکز آموزش عالی به روز کنیم.

 

وی ادامه داد: اگر برای دانشجویان امکانات ورزشی و فرهنگی مهیا شود پس از دانش آموختگی، تجربیات را به نسل‌های دیگر منتقل می‌کنند و در نتیجه نسلی داناتر از گذشته خواهیم داشت.

 

زلفی‌گل اضافه کرد: دانشگاه بوعلی‌سینا مسیر رشد خود را به خوبی در پی گرفته و آجر به آجر آن نتیجه جوانی مدیران ادوار مختلف و دانشجویان بسیار است و ما نیز در آموزش عالی گذشتگان خود را قدر می‌دانیم و خدمات آنها را نادیده نمی‌گیریم.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نارسایی‌ها را نباید گردن گذشتگان انداخت و باید درصدد رفع آنها باشیم و می‌دانیم امکانات امروزی که در دست ما است ، راحت به دست نیامده‌اند بنابراین باید قدردان گذشتگان خود باشیم چرا که احترام به پیشکسوتان می بایست بعنوان وظیفه انسانی ،ادبی و اخلاقی مورد عنایت واقع شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار