عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ابراز نگرانی واشنگتن نسبت به اقدامات ضدجاسوسی چین

آمریکا نسبت به درخواست چین برای تشویق شهروندانش برای پیوستن به اقدامات ضدجاسوسی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا نسبت به درخواست چین برای تشویق شهروندان خود برای پیوستن به کار‌های ضد جاسوسی ابراز نگرانی کرد و گفت که اجرای قانون توسعه یافته ضد جاسوسی پکن را از نزدیک زیر نظر دارد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت امنیت دولتی چین روز سه‌شنبه اعلام کرد چین باید شهروندان خود را تشویق کند تا به کار‌های ضد جاسوسی بپیوندند و از جمله اقدامات تشویقی دولت در این زمینه به ایجاد کانال‌هایی برای افراد برای گزارش فعالیت‌های مشکوک و پاداش دادن به آن‌ها برای انجام این کار اشاره کرده است.

 

این وزارتخانه گفت که باید نظامی ایجاد شود که مشارکت مردم عادی در عملیات‌های ضد جاسوسی را "عادی" کند. این به دنبال گسترش قانون ضد جاسوسی چین است که در ماه ژوئیه اجرایی شد و انتقال اطلاعاتی را که به نظر آن‌ها مرتبط با امنیت ملی می‌داند ممنوع می‌داند. آمریکا ادعا می‌کند این امر واشنگتن را نگران کرده و هشدار داده است که شرکت‌های خارجی در چین ممکن است به دلیل فعالیت‌های تجاری منظم مجازات شوند.

 

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روز چهارشنبه خود گفت: «ما نگرانی‌هایی در مورد آن داریم، ما از نزدیک اجرای قانون جدید ضد جاسوسی چین را همانطور که قبلاً هم گفته بودیم زیر نظر داریم.»

 

چین در سال‌های اخیر ده‌ها شهروند چینی و تبعه خارجی از جمله یک مدیر اجرایی در شرکت داروسازی «آستلاس فارما»، را به ظن جاسوسی دستگیر کرده است. چنگ لی یک خبرنگار استرالیایی هم به اتهام ارائه اطلاعات محرمانه دولتی به یک کشور دیگر از سپتامبر ۲۰۲۰ بازداشت شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده