علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد حزب‌الله: نوعی تسلیم شدن از سوی دولت لبنان در مقابل اقدامات اسرائیل وجود دارد ادعای تل‌آویو: به حفظ آتش‌بس لبنان متعهد هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم رویترز: حماس بر غزه مسلط است روسیه: ترامپ توانایی توقف سیاست بدخواهانه آمریکا در اوکراین را دارد ۲ کشته در حمله با چاقو در آلمان موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه

ابراز نگرانی واشنگتن نسبت به اقدامات ضدجاسوسی چین

آمریکا نسبت به درخواست چین برای تشویق شهروندانش برای پیوستن به اقدامات ضدجاسوسی ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا نسبت به درخواست چین برای تشویق شهروندان خود برای پیوستن به کار‌های ضد جاسوسی ابراز نگرانی کرد و گفت که اجرای قانون توسعه یافته ضد جاسوسی پکن را از نزدیک زیر نظر دارد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت امنیت دولتی چین روز سه‌شنبه اعلام کرد چین باید شهروندان خود را تشویق کند تا به کار‌های ضد جاسوسی بپیوندند و از جمله اقدامات تشویقی دولت در این زمینه به ایجاد کانال‌هایی برای افراد برای گزارش فعالیت‌های مشکوک و پاداش دادن به آن‌ها برای انجام این کار اشاره کرده است.

 

این وزارتخانه گفت که باید نظامی ایجاد شود که مشارکت مردم عادی در عملیات‌های ضد جاسوسی را "عادی" کند. این به دنبال گسترش قانون ضد جاسوسی چین است که در ماه ژوئیه اجرایی شد و انتقال اطلاعاتی را که به نظر آن‌ها مرتبط با امنیت ملی می‌داند ممنوع می‌داند. آمریکا ادعا می‌کند این امر واشنگتن را نگران کرده و هشدار داده است که شرکت‌های خارجی در چین ممکن است به دلیل فعالیت‌های تجاری منظم مجازات شوند.

 

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روز چهارشنبه خود گفت: «ما نگرانی‌هایی در مورد آن داریم، ما از نزدیک اجرای قانون جدید ضد جاسوسی چین را همانطور که قبلاً هم گفته بودیم زیر نظر داریم.»

 

چین در سال‌های اخیر ده‌ها شهروند چینی و تبعه خارجی از جمله یک مدیر اجرایی در شرکت داروسازی «آستلاس فارما»، را به ظن جاسوسی دستگیر کرده است. چنگ لی یک خبرنگار استرالیایی هم به اتهام ارائه اطلاعات محرمانه دولتی به یک کشور دیگر از سپتامبر ۲۰۲۰ بازداشت شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر