فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه»

ارسال گذرنامه‌های زیارتی با تخفیف ۷۵ درصدی پست

مدیر عامل شرکت ملی پست گفت: اگر نیاز به تمدید یا تقاضای صدور گذرنامه دارید هرچه سریع‌تر اقدام کنید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 04
کد خبر: ۱۹۷۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود لیایی گفت: با توجه به این که به ایام اربعین حسینی نزدیک می‌شویم توصیه‌ ما به همه شهروندان این است که اگر نیاز به تمدید یا تقاضای صدور گذرنامه دارند هرچه سریع‌تر اقدام کنند و این کار را به ایام منتهی به اربعین حسینی موکول نکنند.

وی گفت: برای این که به اداره پست و دیگر شرکت‌های فعال در این زمینه فشاری وارد نشود و خود افراد هم با فراغ بال بتوانند برای سفرشان برنامه ریزی کنند زودتر برای دریافت گذرنامه اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پست ایران افزود: هر چه به ایام اربعین نزدیک می‌شویم فشار کاری توزیع گذرنامه زیاد می‌شود و نمی‌توانیم زمان بندی به موقعی را که در ایام غیرشلوغ داشتیم اعمال کنیم.

وی گفت: در ایام عادی گذرنامه‌ها را دو تا سه روزه توزیع می‌کنیم، اما در زمان فشار کاری ممکن است این زمان بیشتر شود و به همین سبب درخواست می‌کنیم زودتر درباره درخواست صدور گذرنامه هایشان اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت ملی پست بیان کرد: امسال تدبیر ویژه‌ای از سوی نیروی انتظامی و اداره گذرنامه بابت صدور گذرنامه‌های زیارتی اعمال شد که ما هم در شرکت پست تصمیم گرفتیم ۷۵ درصد تعرفه‌های حمل و توزیع گذرنامه‌های زیارتی به هموطنان تخفیف داده شود.

لیایی ادامه داد: سال گذشته موزعین ما تا ساعات پایانی روز هم اقدام به توزیع گذرنامه می‌کردند و حتی ما از تعدادی از کارمندان مان که در این موضوع وظیفه‌ای نداشتد درخواست کردیم و به کمک آمدند تا گذرنامه‌ها در حداقل زمان ممکن به دست صاحبانش برسد.باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار