دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شرط دشوار عربستان برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

رسانه‌های عبری می‌گویند عربستان در ازای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی موانعی ایجاد و شرط کرده است که به برنامه هسته‌ای دست یابد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 04
کد خبر: ۱۹۷۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داده است که سران رژیم صهیونیستی پس از سفر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا به عربستان منتظر دریافت «اخبار مثبت» در مورد پیشرفت عادی سازی روابط تل‌آویو و ریاض هستند.

با این حال، به نظر می‌رسد عربستان شروط غیرممکنی را برای عادی سازی روابط تعیین کرده و به گفته این رسانه‌ها بهتر است مقامات تل آویو احساس راحتی خیال نکرده و عجله نکنند.

از جمله شروط دشوار ریاض کسب رضایت تل‌آویو برای غنی سازی اورانیوم در عربستان و ساخت رآکتور هسته‌ای در این کشور است. همچنین، ایجاد اتحاد دفاعی بین ریاض و واشنگتن از دیگر شروط مطرح شده از سوی عربستان است.

هاآرتص در انتهای گزارش خود نوشته است کنگره آمریکا به ایجاد اتحاد دفاعی با عربستان چندان مایل نیست، زیرا چنین امری برای آمریکا منفعتی ندارد و ممکن است این کشور را درگیر برخی درگیری‌های منطقه‌ای کند. همچنین به گفته هاآرتص، تل‌آویو هیچ تاثیری روی پروژه هسته‌ای عربستان ندارد.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز به نقل از یک مقام صهیونیست در این خصوص گفت که رفتار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در قبال «تل آویو»، عربستان را به این باور رساند که «اسرائیل» حمایت آمریکا را از دست داده است.

فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان در ماه ژوئن در کنفرانس خبری مشترک با همتای آمریکایی خود گفته بود: «ما معتقدیم که عادی‌سازی به نفع منطقه است و منافع قابل توجهی برای همه به همراه خواهد داشت. اما بدون یافتن راهی به سوی صلح برای مردم فلسطین، هر عادی سازی مزایای محدودی خواهد داشت»./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر