پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

افت ادامه‌دار محبوبیت نتانیاهو در نظرسنجی‌ها

نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی از افزایش قدرت حزب بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و کاهش قدرت حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی اخیر در اراضی اشغالی از کاهش محبوبیت حزب حاکم (لیکود) به رهبری بنیامین نتانیاهو در برابر بنی گانتس، رهبر حزب معارض «اردوگاه ملی» در کنست «اسرائیل» خبر می‌دهد.

 

خبرگزاری اسپوتنیک شامگاه جمعه گزارش داد که براساس نظرسنجی جدید روزنامه صهیونیستی معاریو، ائتلاف لیکود به رهبری نتانیاهو با از دست دادن دو کرسی از مجموع ۵۵ کرسی خود در کنست (پارلمان) در جایگاه دوم پس از احزاب معارض و عربی با ۶۷ کرسی قرار گرفت.

 

به نوشته روزنامه عبری معاریو، نظرسنجی جدید نشان داد که پس از لایحه جنجالی اصلاحات قضائی نتانیاهو، بین حزب حاکم و حزب معارض، در اختلاف کرسی‌های پارلمانی، شکاف محسوسی وجود دارد.

 

براساس این نظرسنجی، حزب لیکود به ریاست نتانیاهو با کسب ۲۷ کرسی در مقابل ۳۰ رأی حزب اردوگاه ملی به ریاست بنی گانتس حاکی از کاهش محبوبیت حزب نتانیاهو در اراضی اشغالی است.

 

گفتنی است نظرسنجی ماه گذشته میلادی (۱۶ ژوئن) پیش بینی کرد که در صورت برگزاری انتخابات پارلمانی در اراضی اشغالی، حزب لیکود بازنده رقابت انتخاباتی خواهد بود و حزب بنی گانتس با برتری محسوس و با تصاحب بیشتر کرسی‌ها صاحب حزب اکثریت در کنست خواهد بود.

 

این نظرسنجی نشان داد که بر خلاف نتایج نظرسنجی‌های گذشته حزب اردوگاه ملی به ریاست بنی گاتس، رقیب نتانیاهو با اختلاف ۸ کرسی به شکل محسوسی نه تنها صاحب اکثریت کرسی‌های کنست خواهد بود، بلکه محبوبیت و قدرت این حزب در فلسطین اشغالی روزبه روز افزایش خواهد یافت.

 

یک نظرسنجی دیگر در روزنامه عبری معاریو درباره کاندیدای برتر و مناسب برای تصدی نخست وزیری کابینه نشان داد که بنی گانتس با اختلاف محسوس و با کسب ۴۷ درصد آرا در مقابل ۳۷ درصد نتایناهو، کاندیدای مقبول‌تری برای ریاست کابینه از سوی مشارکت کنندگان در نظر گرفته شده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار