مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

بار کامیون لیموترش تریاک از آب درآمد/ بازداشت ۴ قاچاقچی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از کشف ۴۲ کیلوگرم تریاک از یک کامیون حامل بار لیموترش و ۴۴ کیلوگرم مواد روانگردان در جریان ۲ عملیات پلیسی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ حسین باباپور به تشریح دو مورد از ماموریت‌های پلیس مبارزه باموادمخدر تهران بزرگ پرداخت و گفت: موران پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران با انجام اقدامات اطلاعاتی از انتقال مقدار قابل توجهی تریاک توسط فردی به تهران باخبر شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند که در جریان آن مشخص شد که این فرد قصد دارد تا این مواد را به وسیله یک دستگاه کامیون و در پوشش بار لیموترش به تهران منتقل کند.

وی ادامه داد:‌در ادامه ماموران با شناسایی مسیر تردد خودرو حامل موادمخدر و استقرار در محدوده میدان میوه و تره بار مرکزی پس از چندین ساعت رصد و کنترل خودرو‌های ورودی به میدان میوه و تره بار، کامیون موردنظر را شناسایی و نسبت به توقیف آن اقدام کردند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با بیان اینکه دو قاچاقچی موادمخدر در این عملیات دستگیر شدند، گفت: ماموران همچنین اقدام به بازرسی از کامیون مذکور کرده که در جریان آن ۴۲ کیلوگرم مخدر تریاک را که به صورت کاملا حرفه‌ای در بین بار لیموترش جاساز شده بود، کشف و ضبط کردند.

وی همچنین از دستگیری یک توزیع کننده مواد روانگردان با ۴۴ کیلوگرم مخدر خبر داد و گفت: مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ، در رصد‌های اطلاعاتی خود متوجه شدند که چهار سوداگر مرگ ضمن همکاری با یکدیگر و تهیه مواد روانگردان از شهر‌های مرزی جنوب کشور، اقدام به توزیع آن در محدوده غرب تهران کرده‌اند.

باباپور ادامه داد: ماموران با تکمیل تحقیقات پلیسی و شناسایی هویت و مخفیگاه متهمان اقدام به هماهنگی با مقام قضائی کرده و در جریان در بازدید از مخفیگاه آنان ۴۴ کیلوگرم انواع مواد روانگردان را کشف و ضبط کردند. همچنین در این خصوص چهار سوداگر مرگ نیز دستگیر شدند.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ برای هر شش متهم دستگیر شده در جریان این دو ماموریت پرونده‌های جداگانه تشکیل شد، گفـت: این افراد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند. / ایسنا

ارسال نظر