قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

گزارش نهایی تفحص از اتاق بازرگانی در آستانه ارجاع به صحن مجلس

عضو هیئت تفحص از اتاق بازرگانی گفت: با توجه به مسبوق به سابقه بودن بروز تخلفات گسترده در اتاق بازرگانی، جمع بندی ما این است که انتخابات اخیر اتاق نیز باید ابطال شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهریار حیدری عضو هیئت تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی با اشاره به آخرین وضعیت تفحص از اتاق بازرگانی گفت: ما بعد از بررسی های میدانی اعم از استانی و ملی به این نتیجه رسیدیم که تخلفات گسترده ای در اتاق ایران به ویژه در استانها شکل گرفته که تجمیع این تخلفات در استان گیلان است.

 

وی افزود: با توجه به اتمام تحقیقات، فردا آخرین جلسه اعضای کمیته تحقیق و تفحص اتاق بازرگانی در کمیسیون اقتصادی به منظور جمع بندی گزارش نهایی و ارجاع گزارش به صحن برگزار می شود.

 

حیدری عنوان کرد: با توجه به اینکه تمامی اعضای هیئت تفحص موافق ارجاع گزارش نهایی هیئت به صحن مجلس هستند، انتظار این است که در نشست فردای کمیسیون، گزارش نهایی از سوی کمیسیون اقتصادی به هیئت رئیسه مجلس ارجاع شود.

 

عضو هیئت تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی درباره تخلفات اخیر در انتخابات اتاق ایران خاطرنشان کرد: تفحص ما از عملکرد اتاق بازرگانی 10 ساله بوده و از 10 ساله گذشته تخلفاتی که در اتاق های استانی صورت گرفته بود مورد بررسی ما در هیئت تفحص قرار گرفت. البته تخلفات اخیر و شائبه تقلب در انتخابات اتاق بازرگانی توسط نهادهای نظارتی در حال بررسی است و احتمالا در گزارش نهایی هیئت تفحص نیز به شکل موردی به آن اشاره خواهد شد.

 

حیدری همچنین درباره آخرین خبرها پیرامون ابطال انتخابات اتاق بازرگانی گفت: با توجه به مسبوق به سابقه بودن بروز تخلفات گسترده در اتاق بازرگانی، جمع بندی ما این است که انتخابات اخیر اتاق نیز باید ابطال شود. ما در دو سال گذشته مکررا از تربیون مجلس در ارتباط با تخلفات در اتاق بازرگانی به ویژه در شهرستان ها نطق کردیم اما متاسفانه لابی اعضای اتاق مانع شنیده شدن صدای ما شد.

 

امروز همه به این نتیجه رسیده اند که تمامی انتخابات های برگزار شده در اتاق ها در 10 سال گذشته به واسطه تخلفات صورت گرفته، زیر سوال است.

 

 پیش از این کمیسیون اقتصادی مجلس در نامه ای به وزیر صمت درباره انتخابات غیرقانونی اتاق بازرگانی تاکید کرده بود: با توجه به مصوبه کمیسیون اقتصادی در خصوص تقاضای اعمال ماده 234 قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی به اقدامات مغایر و تخلفات در برگزاری انتخابات دهمین دوره اتاق های بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران و شهرستان ها جهت ارجاع گزارش به قوه قضائیه به استحضار می رساند بررسی های اولیه حاکی از وجود ایرادات و تخلفات اساسی منجر به احراز عدم صحت انتخابات مزبور در سطح ملی و استانی است./تسنیم

ارسال نظر