آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

دفتر واگنر در نیجر افتتاح می‌شود

دفتر واگنر در نیجر افتتاح می‌شود پس از تهدید نیجریه به حمله به نیجر، شبه نظامیان گروه «واگنر» دفتر خود را در پایتخت نیجر با هدف محافظت از این کشور آفریقایی افتتاح می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای نظامی تشکیل شده توسط کودتاچیان در نیجر از شرکت پیمانکار نظامی واگنر برای مقابله با مداخله نظامی احتمالی خارجی درخواست کمک کرد.

بنا بر گزارش شبکه راشاتودی، در پی درخواست کودتاچیان نیجر، واگنر بیانیه‌ای را منتشر کرد که در آن توضیح داده بود که شرکت نظامی خصوصی واگنر، یک گروه را در «نیامی» پایتخت نیجر، به منظور حفاظت از این کشور آفریقایی مستقر خواهد کرد.

گروه واگنر می‌گوید که حضور شبه‌نظامیان این شرکت خصوصی می‌تواند به توقف تنش‌ها در نیجر کمک کند و فرانسه و نیجریه را از مداخله مستقیم در نیجر بازدارد.

پیش‌تر، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از «وسیم نصر»، یک روزنامه نگار و پژوهشگر اندیشکده غربی «مرکز سوفان» ادعا کرد، کودتاچیان حاکم بر نیجر در آستانه رسیدن ضرب الاجل بلوک اکوواس به آن‌ها برای آزادی «محمد بازوم»، رئیس جمهور برکنار شده، از شرکت نظامی خصوصی «واگنر» درخواست کمک کرده‌اند.

روزجمعه هفته گذشته، سران نظامی اعضای اکوواس طرحی را برای مداخله نظامی علیه کودتاچیان در نیجر تصویب کرده و از ارتش‌های خود خواستند منابع لازم برای این مداخله را آماده کنند. آن‌ها این تصمیم را بعد از آن گرفتند که تیم میانجی‌گری که از سوی این بلوک روز پنجشنبه به نیجر اعزام شد اجازه ورود به پایتخت یا دیدار با عبدالرحمان تیچیانی، رهبر کودتاچیان نیجر را پیدا نکرد.

گارد ریاست جمهوری نیجر، بعدازظهر روز چهارشنبه دو هفته گذشته، علیه «محمد بازوم» رئیس جمهور این کشور کودتا کرد و دو روز بعد از این اعلام تلویزیون ملی این کشور خبر داد عبدالرحمن تیچیانی رئیس گارد ریاست جمهوری نیجر خود را به عنوان رهبر جدید و رئیس شورای انتقالی در این کشور معرفی کرده است.

در پی این اعلام، مقامات نظامی نیجر از احتمال مداخله نظامی فرانسه و چند کشور آفریقایی در این کشور خبر دادند و از مردم خواستند در اعتراض به دخالت‌های فرانسه به خیابان‌ها بیایند. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار