پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

احضار سفیر روسیه در ورشو از سوی وزارت خارجه لهستان

وزارت خارجه لهستان نیز سفیر روسیه در ورشو را برای توضیحاتی احضار کرده است. لهستان یکی از حامیان اصلی اوکراین در جنگ علیه روسیه به شمار می‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ماریوس کامینسکی» وزیر کشور لهستان امروز دوشنبه ادعا کرد که پلیس این کشور ۲ تبعه روسیه را که محتوا‌های تبلیغاتی گروه واگنر در شهر‌های ورشو و کراکوف پخش می‌کردند را بازداشت کرده است.

وزیر کشور لهستان با اعلام این خبر در قالب پُستی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) ادعا کرد که هر ۲ فرد بازداشت شده متهم به جاسوسی برای روسیه هستند!

بر اساس اعلام رسانه خبرگزاری آسوشیتد پرس، دستگاه اطلاعاتی لهستان هم در این خصوص مدعی شده است که این دو شهروند روس به اتهام فعالیت برای یک نهاد اطلاعاتی خارجی و مشارکت در یک گروه سازمان یافته با اهداف تروریستی بازداشت شدند.

در صورت مجرم شناخته شدن این دو نفر، ممکن است آن‌ها به ۱۰ سال زندان محکوم شوند.

اقدامات خصمانه ورشو علیه مسکو که از زمان آغاز عملیات ویژه روسیه در اوکراین شدت گرفت، به این موضوع ختم نمی‌شود؛ لهستان شنبه ۳۱ تیر ماه هم سفیر مسکو را به بهانه تهدید ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه احضار کرده بود.

بهانه این اقدام این بود که رئیس جمهور روسیه در سخنانش گفته بود لهستان به سرزمین‌هایی در کشور‌های اوکراین و بلاروس چشم دوخته است.

ورشو مدعی است که پوتین در سخنانی گفته بود که لهستان در آستانه اشغال بخش‌های غربی اوکراین است و رویای سرزمین‌های بلاروس را هم درسر می‌پروراند.

وزارت خارجه لهستان نیز سفیر روسیه در ورشو را برای توضیحاتی احضار کرده است. لهستان یکی از حامیان اصلی اوکراین در جنگ علیه روسیه به شمار می‌آید.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه هم پیشتر اقدامات لهستان در خصوص انتقال نیروی نظامی به مرز دو کشور را مورد انتقاد قرار داده بود.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در این خصوص اعلام کرد که انتقال نیرو‌های نظامی لهستان به مرز نشان از رویکرد تهاجمی دولت ورشو دارد که از سوی روسیه باید مورد توجه و دقت قرار گیرد. / یورو نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار