ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند

حمله پهپادی جدید به غرب روسیه خنثی شد

روسیه اعلام کرد که حمله پهپادی به شهر «کالوگا» در غرب این کشور توسط سامانه‌های پدافند هوایی ارتش دفع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های روسی بامداد امروز (دوشنبه) از وقوع حمله‌ای با استفاده از هواپیمای بدون سرنشین به شهر «کالوگا» در منطقه «فرزیکوفسکی» در غرب این کشور خبر دادند.

 

«ولادیسلاو شاپشا» فرماندار این منطقه ساعتی بعد در بیانیه‌ای اعلام کرد که سامانه پدافند هوایی روسیه یک فروند پهپاد از نوع هواپیمای تهاجمی را در آسمان شهر کالوگا منهدم کرده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، شاپشا می‌گوید حمله پهپادی به منطقه کالوگا، که از شمال با منطقه مسکو هم مرز است، هیچ تاثیری بر مردم یا زیرساخت‌های غیرنظامی نداشته است.

 

هنوز مشخص نیست که چه کسی مسئول انجام این حمله پهپادی به غرب روسیه است و مقام‌های اوکراینی نیز فعلا به این حادثه واکنش نشان نداده‌اند.

 

با این حال مسکو بارها با ارائه مدارک و اسناد، دست داشتن رژیم کی‌یف در حملات تروریستی پهپادی روزافزون به خاک این کشور در سال جاری را نشان داده‌اند.

 

مقام‌های ارشد روسیه از جمله «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین و «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه حملات نیروهای اوکراینی به خاک این کشور را مصداق بارز تروریسم دولتی دانسته و خواستار توقف هرچه سریعتر آن شده‌اند.

 

پیش از این نیز «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با بیان اینکه رژیم کی‌یف نتوانسته به هیچ موفقیتی در جریان ضدحملات خود برسد، گفته بود که روس‌ها باید برای افزایش حملات اوکراینی‌ها به اهداف غیرنظامی آماده باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار