پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ارزیابی جدید تل‌آویو از جنگ سوم با حزب‌الله

ارزیابی جدید تل‌آویو از جنگ سوم با حزب‌الله « اسرائیل برای ساعت‌های طولانی و چه بسا روزها در تاریکی فرو خواهد رفت»؛ این موضوعی است که در جدیدترین ارزیابی رژیم صهیونیستی از جنگ احتمالی آتی با حزب‌الله لبنان ذکر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی، امروز (دوشنبه، ۷ آگوست) از جدیدترین ارزیابی تل‌آویو از سناریوی رویارویی با حزب‌الله لبنان پرده برداشتند.

 

وبگاه شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی نوشت: «در صورت آغاز یک رویارویی جدید با حزب‌الله لبنان، در نخستین روزهای این عملیات، هزاران موشک به سمت "اسرائیل" شلیک خواهد شد. لذا احتمال وقوع هزاران آتش‌سوزی و همچنین آغاز چندین موج از حملات سایبری بعید نیست».

 

بر اساس جدیدترین ارزیابی صهیونیست‌ها از آغاز نبرد جدید با حزب‌الله، احتمال عدم ورود کشتی‌ها به بنادر فلسطین اشغالی و بارگیری در آن وجود دارد و پروازهای برگشت از «اسرائیل» متوقف و کلیه راه‌ها مسدود خواهد شد. از سوی دیگر، ارتباطات نیز با مشکل مواجه خواهد شد و زیرساخت‌های مخابرات سلولی مختل می‌شود و حتی توانایی هشدار درباره حملات موشکی نیز بشدت آسیب می‌بیند.

 

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند: «در صورت آغاز رویارویی جدید با حزب‌الله، به دلیل هدف قرار گرفتن تاسیسات برقی، اسرائیل برای ساعت‌های طولانی و چه بسا روزها در تاریکی فرو خواهد رفت».

 

پیشتر نیز، روزنامه «جروزالم پست» به نقل از اکثریت مقامات نظامی صهیونیست نوشته بود که حزب‌الله به دلیل قدرت نیروهای ویژه رضوان و مجهز بودن به حدود ۱۵۰۰۰۰ موشک، بزرگ‌ترین تهدید برای تل‌آویو محسوب می‌شود.

 

«امیرام لوین» سرلشکر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز چندی پیش ضمن ابراز نگرانی از قدرت نظامی جنبش حزب‌الله لبنان، تاکید کرده بود: «نیروها و موشک‌های این جنبش به هر نقطه از اراضی اشغالی می‌رسد و حزب‌الله می‌تواند مناطق بسیار وسیع و پرجمعیت اسرائیل را با ده‌ها هزار موشک هدف قرار دهد».

 

«عاموس یادلین» رئیس پیشین سازمان ضداطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نیز درباره تغییر چشمگیری در توانمندی‌های نظامی حزب‌الله هشدار داده و حزب‌الله را قوی‌ترین تهدید نظامی کنونی علیه تل‌آویو توصیف و جنگ سوم با حزب‌الله را بسیار دشوارتر از جنگ‌های پیشین اعلام کرده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار