کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حمله افراد مسلح به کامیون حزب الله لبنان و شهادت یک نفر

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای از تبادل آتش با عناصر مسلح در نزدیکی بیروت و شهادت یکی از نیرو‌های خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۹۸۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان امشب (چهارشنبه) در بیانیه‌ای خبر داد که یک کامیون متعلق به این گروه مقاومت هدف حمله افراد مسلح قرار گرفته و یکی از نیرو‌های حزب‌الله پس از جراحت شدید، در بیمارستان به شهادت رسیده است.

به نوشته وبگاه العهد، در این بیانیه آمده است که این کامیون در حال حرکت از منطقه «البقاع» در جنوب به سمت بیروت بود که در منطقه «الکحاله» (در ۱۱ کیلومتری جنوب شرق بیروت) واژگون می‌شود که پس از این حادثه افراد مسلح ناشناس از دور و اطراف، نزدیک جاده شده و شروع یه سنگ‌پراکنی به سمت کامیون می‌کنند.

به گفته حزب‌الله این افراد سپس شروع به تیراندازی به سمت کامیون می‌کنند و تلاش داشتند کنترل آن را به دست بگیرند. در این میان یکی از افرادی که وظیفه اسکورت کامیون را بر عهده داشت، به شدت زخمی شده و به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان به شهادت می‌رسد. یکی از عناصر مسلح نیز در این تبادل آتش کشته شده است.

پس از تبادل آتش میان نیرو‌های حزب‌الله و عناصر مسلح، نیرو‌های ارتش لبنان نیز وارد میدان شده و مانع نزدیک شدن افراد مسلح به کامیون و کنترل آن می‌شوند.

از سوی دیگر نجیب میقاتی نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان نیز با اعلام اینکه تحقیقات در خصوص این حادثه آغاز شده، خواستار آرامش همه طرف‌ها شده است. / فارس

ارسال نظر