رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

حمله افراد مسلح به کامیون حزب الله لبنان و شهادت یک نفر

حمله افراد مسلح به کامیون حزب الله لبنان و شهادت یک نفر حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای از تبادل آتش با عناصر مسلح در نزدیکی بیروت و شهادت یکی از نیرو‌های خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۹۸۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان امشب (چهارشنبه) در بیانیه‌ای خبر داد که یک کامیون متعلق به این گروه مقاومت هدف حمله افراد مسلح قرار گرفته و یکی از نیرو‌های حزب‌الله پس از جراحت شدید، در بیمارستان به شهادت رسیده است.

به نوشته وبگاه العهد، در این بیانیه آمده است که این کامیون در حال حرکت از منطقه «البقاع» در جنوب به سمت بیروت بود که در منطقه «الکحاله» (در ۱۱ کیلومتری جنوب شرق بیروت) واژگون می‌شود که پس از این حادثه افراد مسلح ناشناس از دور و اطراف، نزدیک جاده شده و شروع یه سنگ‌پراکنی به سمت کامیون می‌کنند.

به گفته حزب‌الله این افراد سپس شروع به تیراندازی به سمت کامیون می‌کنند و تلاش داشتند کنترل آن را به دست بگیرند. در این میان یکی از افرادی که وظیفه اسکورت کامیون را بر عهده داشت، به شدت زخمی شده و به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان به شهادت می‌رسد. یکی از عناصر مسلح نیز در این تبادل آتش کشته شده است.

پس از تبادل آتش میان نیرو‌های حزب‌الله و عناصر مسلح، نیرو‌های ارتش لبنان نیز وارد میدان شده و مانع نزدیک شدن افراد مسلح به کامیون و کنترل آن می‌شوند.

از سوی دیگر نجیب میقاتی نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان نیز با اعلام اینکه تحقیقات در خصوص این حادثه آغاز شده، خواستار آرامش همه طرف‌ها شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار