سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

ارسال ۲ سوال از وزیر کار برای بررسی به صحن مجلس

وزیر کار، به منظور پاسخگویی به سوال تعدادی از نمایندگان در نشست کمیسیون اجتماعی حضور پیدا کرد و در نهایت به دلیل عدم اقناع ۲ نفر از نمایندگان از پاسخ‌های ارائه شده سوالاتشان جهت بررسی به صحن علنی مجلس ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست امروز (دوشنبه 16 مردادماه) کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی سوال تعدادی از نمایندگان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور سید صولت مرتضوی و معاونانش، رییس سازمان تامین اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد.

در این نشست 3 سوال نمایندگان مجلس مطرح شده و در نهایت سوالات عبدالناصر درخشان، نماینده ایرانشهر و محمد کعب عمیر، نماینده شوش به دلیل عدم اقناع آنها از پاسخ‌های ارائه شده از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بررسی در صحن علنی ارائه شد.

درخشان سوالی مبنی بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی و تورم‌های فعلی تا چه زمانی جامعه معلولان باید در انتظار اجرای قانون حمایت از معلولان باشند؟ را مطرح کرد و برغم اینکه علی محمد قادری رییس سازمان بهزیستی کشور به ارائه آماری پیرامون تحویل 35 هزار واحد مسکونی به جامعه معلولان، تحویل ویلچر دستی به تمام معلولان متقاضی در سراسر کشور و کسب رتبه اول اشتغال‌زایی توسط این سازمان و رتبه سوم جهانی در رفع مشکلات ناشنوایان و پیگیری برگزاری آزمون استخدامی اختصاصی برای جامعه معلولان ارائه داد و وزیر کار نیز تاکید کرد که با وجود تلاش این وزارتخانه برای صفر کردن پشت نوبتی‌های سازمان بهزیستی به دلیل کمبود اعتبارات نیاز به برنامه زمان‌بندی برای حل مشکلات این قشر وجود دارد و یک شب نمی‌توان مشکلات معلولان را حل کرد.

درخشان در دفاع از جامعه معلولان که از آنها به عنوان مظلوم‌ترین قشر یاد کرد که نباید در کنار معلولیت از محرومیت نیز رنج ببرند به عنوان نماینده بخشی از جنوب استان سیستان و بلوچستان که دارای بالاترین آمار معلولان در کشور است از پاسخ‌های ارائه شده قانع نشده و خواستار بررسی این سوال در صحن علنی مجلس شد.

در ادامه کعب عمیر نیز سوالی مبنی بر اینکه دلایل اخراج ۲۵ نفر از کارگران شرکت حریر خوزستان با توجه به بالا رفتن بهره‌وری تولید و سود توسط هلدینگ تاسیکو (سلولزی شستا) که باعث ایجاد تنش اجتماعی شده چیست؟ مطرح کرد و برای دومین بار این سوال از وزیر پرسیده شد و چون زمان کافی برای تحقق وعده‌های داده شده در این زمینه وجود داشت، اینبار وی به منظور بررسی و کسب رای از بخش کثیری از وکلای ملت و دفاع از وکلای خود خواستار ارسال سوال به صحن علنی شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار